Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Amplasat intr-o zona centrala a orasului Iasi, vis-a-vis de centrul comercial Iulius Mall.

Hotelul ZIMBRU reprezinta un nou punct de interes pe harta orasului fiind o constructie noua, finalizata in decembrie 2012 si vine cu un nou concept adresandu-se tuturor categoriilor de oaspeti, atat celor veniti in interes de afaceri, cat si celor veniti in vacanta, pentru relaxare.
Acest concept nou, de ApartHotel, combina cu succes flexibilitatea clasicului apartament de locuit cu serviciile profesioniste ale unui hotel.

Descriere camere:
Capacitate totala: 160 locuri. Camerele duble şi garsonierele se pot inchiria si in regim single
Camere duble: 12
Garsoniere: 68
* Camera Standard 25 mp dotari:Pat matrimonial,Instalaţie de climatizare vara/iarna
Internet prin cablu, LCD, cablu TV, Frigider, Telefon
* Garsoniera :35 mp, 2 paturi twin, Instalatie de climatizare vara/iarna
Internet prin cablu LCD, cablu TV, Telefon Chicinetă: cafetiera, cuptor microunde, frigider, vesela, tacamuri

Descriere facilitati:
Hotelul dispune de facilitati precum: receptie 24/24h, lobby bar, restaurant, biliard, masa de tenis, sala fitness, salina, spatiu de joaca pentru copii, parcare pazita, internet prin cablu / wireless, televiziune prin cablu, sistem propriu de climatizare vara / iarna, linie telefonica cu acces national şi international, serviciu fax, serviciu comenzi taxi, serviciu wake up call, spalatorie, serviciu comisionar-curier

Servicii masa:
Printr-o arhitectura deosebita, cu un design de exceptie si finisaje la cele mai inalte standarde, Salonul Imperial pune la dispozitia clientilor 80 de locuri, mobilier din lemn masiv, pahare din cristal şi meniuri internationale.
Salonul Clasic are o capacitate de 120 de locuri şi terasa in aer liber.

Facilitati evenimente:
Sala de conferinta situata la parterul Hotelului ZIMBRU, cu acces atat prin hotel cat si din exterior, este locatia perfecta pentru desfasurarea de congrese, conferinte, training-uri, prezentari de firme şi produse.
Solutiile multimedia integrate şi flexibilitatea aranjamentelor ofera posibilitatea de a organiza evenimente pentru grupuri incepand de la 20 şi pana la 250 de invitati.
Dotari: ecran de proiectie, videoproiector, flipchart si consumabile, internet wireless, sistem de traducere simultan si coffee break la cerere.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.