Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Grand Hotel Traian


Descriere

Acest hotel istoric, de lux a fost construit in 1882 de Gustave Eiffel i este situat excelent, in Piaa Unirii din Iai, la cel mult 10 minute de mers pe jos de Teatrul Naional, Catedrala Mitropolitana i principalele puncte de atracie ale oraului.
Hotelul Traian Grand are WiFi gratuit in toate zonele i ofera atmosfera unica, confort, elegana tradiionala, o istorie fascinanta i facilitai moderne.
Camerele i suitele elegante i confortabile au decor in nuane luminoase de auriu i albastru, mobilier clasic i dotari moderne, inclusiv TV cu ecran plat cu canale prin cablu i minibar.
Oaspeii pot sa savureze o gama larga de mancaruri rafinate la Restaurantul Traian, care are cocktail bar i 2 saloane. De asemenea, London Pub se afla la parterul cladirii i servete bauturi.
Cele 4 sali multifuncionale ale Centrului de Conferine Traian ofera soluia perfecta pentru conferine, intalniri de afaceri i petreceri cu cocktail-uri.
Hotelul se afla la cel mult 5 minute de mers pe jos de Gara din Iai i la 7 km de Aeroportul Iai. Serviciile de transfer sunt oferite la cerere i la un cost suplimentar.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.