Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MARRIOTT BEACH RESORT


Descriere

Acest complex Marriott are o piscină mare, un centru de sănătate şi o insulă proprie, cu plajă privată. Toate camerele oferă vedere la Marea Roşie.Acesta se află la 10 minute de mers cu mașina de portul de agrement Hurghada.

Camerele sunt dotate cu TV cu diagonală de 32 inch cu canale prin satelit, minibar şi cutie de valori. Baia are uscător de păr şi bideu.Unele camere au balcon cu vedere la mare.

Micul dejun bogat de tip bufet este servit în fiecare dimineață la restaurantul Shorouk sau pe terasa în aer liber cu vedere la mare. Gustările de prânz sunt disponibile la restaurantul de la piscină, iar restaurantul Tuscany oferă mâncăruri rafinate în aer liber.

Situat într-o clădire separată, clubul de sănătate al hotelului oferă camere de masaj, saune uscate şi umede, precum şi cadă cu hidromasaj. Oaspeţii pasionaţi de sport pot juca tenis sau se pot antrena în sala spaţioasă de gimnastică de la Marriott.

Pentru confortul oaspeţilor, Marriott Hurghada Red Sea Resort oferă prosoape de plajă şi şezlonguri. Patioul mare al hotelului este un loc plăcut pentru a vă relaxa cu o narghilea egipteană sau cu o băutură.

Hurghada Marriott este situat la 8 km de centrul cartierului Al-Dahar. Aeroportul este la doar 10 minute de mers cu maşina.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

WiFi gratuit
Piscină
Localizare pe plajă
Parcare gratuită
Bar
Restaurant
Ideal pentru Familii
Ideal pentru Cupluri
Transfer dus-întors de la aeroport