Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Port Marina (Pefkohori - Kassandra)


Descriere

Localizare:
Situat in Glarokavos, Paliouri Halkidiki Hotelul Port Marina se intinde pe o suprafata de 13.000 metri patrati si este inconjurat de peisajul rural si dealuri. Distanta fata de orasul Pefkochori este de 3km iar distanta fata de plaja este de350 m, hotelul ofera shuttle bus pana la plaja sau pana in oras.
Facilitati hotel:
Complexul hotelier a fost renovat complet in anul 2010. Este format din 4 cladiri anexe cu un total de 97 de camere dupa cum urmeaza: 74 studiouri, 4 camere duble si 12 apartamente. Serviciile hotelului includ: zona de receptie, restaurant, piscina, umbrele si sezlonguri la piscina, bar la piscina, schimb valutar, seif, Internet Wi-Fi, camera bagaje, sala de jocuri si un lounge cu TV. Exista o zona separata ce ofera loc de joaca pentru copii, de asemenea asigura parcare si zona de inchiriat biciclete.
Dotari camere:
Toate camerele sunt renovate intr-un stil minimal si sunt foarte luminoase. Includ bucatarie, frigider, cafetiera, aer conditionat, TV, seif, uscator de par, plasa de tantari, balcon sau terasa.Masa: Demipensiune sau All Inclusive (bauturi incluse si la demipensiune).
Pagina web: www.port-marina-hotel.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.