Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Resort EuroPark


Descriere

Ne-am gandit sa te mentinem in forma chiar daca esti in vacanta, asa ca am creat un centru modern de distractie si sport.
Resortul EuroPark din Fundata pune la dispozitia ta un teren de minifotbal, un teren de tenis, cat si un teren de tenis cu piciorul, perfecte pentru desfasurarea de cantonamente si tabere scolare.
La noi vei gasi un sactuar de stare de bine si te vei putea bucura de privelisti care iti taie respiratia.
Piscina interioara iti va oferi tot ceea ce iti trebuie pentru o relaxare completa. Vei pierde notiunea timpului cand vei inota in aceasta piscina incalzita si te vei simti ca in propriul tau paradis.
Pe langa piscina interioara, incalzita, complice la instalarea unei stari de bine in sufletul, mintea si corpul tau vor fi sauna cu cromo-terapie si jacuzziul care abia asteapta sa te seduca. Te vor revitaliza si iti vor incarca bateriile pana data viitoare cand vei veni la noi.
Stim ca un team-building sau o conferinta reusita necesita o prezentare pe masura asa ca pentru clientii nostri corporate, ii intampinam cu o sala de conferinte complet echipata pentru prezentari de succes.
Suntem la dispozitia d-voastra pentru cursuri, training-uri, sedinte sau seminarii ce se vor desfasura in cele mai bune conditii datorita dotarilor moderne si al aranjamentului modular.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.