Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

VILA RYANNA BEACH


Descriere

Localizare: Vila Ryanna Beach este localizata pe faleza statiunii Eforie Nord, avand o amplasare de exceptie, chiar pe plaja in zona Belona. Vila are in componenta sa camere cu vedere la mare si cu vedere la lac.

Descriere: Avand in spate o echipa de profesionisti cu o vasta experienta in domeniul hotelier, vila Ryanna Beach ofera turistilor conditii excelente de cazare, servicii si facilitati la cele mai inalte standarde. Vila a fost inaugurata in iulie 2014, astfel ca ofera conditii de cea mai buna calitate turistilor care aleg sa-si petreaca concediul intr-o unitate de cazare noua, moderna, ireprosabila.

Plaja privata Pacha Beach la 2 minute de vila unde oferim sezlonguri umbrele si masute gratuite contra unei consumatii la Beach Barurile noastre de pe plaja in funcite de perioada.

Camere si facilitati: Vila Ryanna ofera cazare in 22 de camere duble si apartamente, amenajate modern. Pe langa spatiile de cazare, turistii au la dispozitie plaja privata Pacha Beach (sezlong contra-cost), receptie, terasa, loc de joaca pentru copii.

- 12 camere cu un pat matrimonial cu vedere atat la lac cat si la mare.
- 6 camere cu un pat matrimonial si un fotoliu extensibil
- 3 Apartamente Junior cu chicineta utilata complet. toate cele 3 apartamente avand vedere la mare.
- 1 Apartament Senior cu 2 bai si chicineta utilata complet, vedere la lac, terasa parter.

Camerele duble sunt dotate cu aer conditionat, televizor LCD, minibar, baie cu cabina de dus, aer conditionat, balcon, plasa tantari. Unele camere au si fotoliu extensibil.
Apartamentul senior are apx. 55 mp, are living cu canapea extensibila, comoda pentru 2 adulti, chicineta (minibucatarie cu plita, minibar, cuptor cu microunde, filtru cafea, vesela - doar pentru preparate usoare, fara a se gati), dormitor matrimonial, 2 Bai (baie cu cabina dus), terasa spatioasa spre lac, plasa tantari. Intre dormitor si living este o usa despartitoare.
Apartament junior cu vedere la mare are apx. 40 mp si este format din living cu canapea extensibila, chicineta (cuptor microunde, minibar, filtru cafea, fierbator, vesela - doar pentru preparate usoare - nu se gateste), plasa tantari, dormitor cu pat matrimonial, baie cu cabina de dus. Are vedere spre mare si balcon. Intre dormitor si living este o usa despartitoare.

Pentru camere cu vedere la mare se achita un supliment in plus fata de tarifele afisate.

Alte servicii:
- Acces pe plaja privata cu sezlong contra-cost,
- camera pentru pastrarea bagajelor,
- parcare (in limita locurilor disponibile) incepand cu 15.06 se achita 10 lei/zi.



Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.