Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Mondial


Descriere

Noii proprietari au venit cu o constructie noua, mobilier din lemn masiv, finisari inspirate din stilul clasic si un ambient placut si relaxant intocmai pentru a pastra originalitatea si calitatea de 4 stele ce vor servi sederii dumneavoastra.
Piscina hotelului, nou construita, este amplasata in mijlocul unei gradini de flori si conifere si va asteapta sa va racoriti in apa cristalina. Copiii se pot juca in apa fara grija, deoarece avem si piscina pentru ei incorporata in piscina adultilor.
Hotel Mondial va pune la dispozitie 59 camere din care 26 camere duble, si 33 camere triple, parcare pazita de 1000 mp2.
Toate camerele sunt echipate cu elemente de calitate superioara, mobila din lemn masiv, mocheta, candelabre, birouri, balcoane cu sau fara vedere la mare, minibar, televizor LCD, telefon, baie,wireless
Unul din avantaje este faptul ca hotelul se afla la 50-100m de mare, situatie in care puteti ajunge imediat pe plaja sau chiar puteti admira marea din balconul camerei dumneavoastra.

POLITICA MIC DEJUN COPII:
- 0-5 ani gratuit, al doilea copil 0-5 ani 50% mic dejun (10 lei/zi)
- 5-10 ani 50% din mic dejun (10 lei/zi)
- peste 10 ani 100% mic dejun (20 lei/zi)


POLITICA SERVICII CAZARE COPII:
- in camera dubla se pot caza maxim 2 adulti si 2 copil;
- in tripla se pot caza maxim 2 adulti si 2 copii sau 3 adulti
- pentru copiii intre 0-3 ani se ofera gratuit patut pentru copil, la solicitarea turistilor si in limita stocului disponibil;
- reducere 100% la cazare pentru maxim doi copii cu varstele cuprinde intre 0-13.99ani (fara pat suplimentar asigurat). La solicitarea unui pat suplimentar, se achita 45 lei.
Patul suplimentar poate fi solicitat doar ptr camerele duble
- pentru copiii cu varstele cuprinse intre 14-17.99 ani, se achita 45 lei pentru pat suplimentar daca cazarea se face in camere dbl
- copiii cu varsta peste 18 ani se considera adulti si se achita contravaloarea unui loc intreg (cu pat suplimentar asigurat) pentru cazare in camerele duble.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.