Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare: Lira Holiday Apartaments este localizata in Eforie Nord, intr-o zona linistita a statiunii, la 10 minute de mers lejer la plaja.

Descriere: Lira Holiday a luat fiint din pasiune si din dorinta de a oferi turistilor servicii de calitate. Alegem s investim constant in afacerea noastr, pentru c cel mai important lucru pentru noi este satisfacerea clientilor. Am realizat pe parcursul anilor c nu este suficient s detinem cunostinte teoretice si s aplicm strategii de marketing eficiente. Pentru a avea succes este nevoie de mult mai mult, trebuie s iubesti oamenii, s itii plac s ii asculti, s stai de vorb cu ei, s iti pretuiesti si s ti cont de prerea si de sugestiile lor. Din echipa noastr fac parte oameni bine pregtiti, avand cu totii in comun ambitia pentru performant si pasiunea pentru lucrul bine fcut.

Camere:

Lira Holiday Apartments ofer servicii de cazare in apartamente spatioase (55 mp) ce dispun de camera de zi, dormitor, buctrie mobilat si utilat, baie cu cabina de dus si balcon. Buctria dispune de plit electric, hot, cuptor cu microunde precum si de ustensilele necesare pentru prepararea alimentelor precum tigaie, cratit, vesel, tacamuri, boluri, ibric. Toate apartamentele dispun de televizoare LCD cu canale prin cablu, aer conditionat in fiecare camer, masina automat pentru splat haine.Sunt disponibile urmatoarele tipuri de apartamente:


- apartamente pentru 4 adulti si 2 copii (suprafata 55 mp).
Acest apartament este compus din camera de zi, dormitor, bucatarie, baie cu cabina de dus si balcon. Fiecare camera dispune de aer condtionat si TV LCD cu transmisie prin cablu. Internet Wi-Fi este disponibil in intregul apartament. Bucataria ofera un spatiu generos atat pentru prepararea cat si pentru servirea mesei si dispune de frigider, plita electrica, hota, cuptor cu microunde precum si de ustensilele necesare pentru prepararea mancarurilor: tigaie, cratita, vesela, tacamuri, boluri, ibric. Exist o baie privat cu dus, iar lenjeria de pat si prosoapele sunt incluse.

- studio pentru 2 adulti si un copil (suprafata 36 mp) .

Lira Holiday dispune de o camer spatioas tip studio dotat cu toate facilitatile necesare confortului dumneavoastr si dispune de TV LCD, aer conditionat, internet Wi-Fi gratuit, baie, balcon, buctrie utilat cu plit electric, hot, frigider, cuptor cu microunde, ustensile pentru gtit. De asemenea in camera tip studio se gseste si o msut de cafea cu 2 fotolii si un dulap mare pentru haine.





Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie