Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL VIS


Descriere

Hotel Vis 3*** Eforie Nord este construit pe malul Lacului Belona, la doar 240 de metri de plaja Belona, si se invecineaza cu hotelurile Coralis si Club Anca. Distanta pana la gara este de 200 de metri, iar la Baile Reci se ajunge intr-o scurta plimbare de doar 2 minute.

Hotel Vis a fost contruit in anul 2014 si ofera cazare in camere spatioase, amenajate conform clasificarii de 3 stele, cu aer conditionat, minibar, televizor si bai proprii. Camerele au pereti complet vitrati la exterior, si ofera astfel privelisti minunate asupra lacului, statiunii si marii.

Pentru confortul turistilor, Hotel Vis pune la dispozitia acestora loc de joaca pentru copii atat in interior cat si la exterior, terasa, bar, precum si un lift panoramic din care se poate admira Lacul Belona.

Parcarea este gratuita in limita disponibilitatilor.

Toate camerele hotelului Vis ofera vedere spre mare sau spre lac, televizor LCD, cablu TV, aer conditionat, minibar, baie cu cabina de dus si articole de toaleta, mocheta, balcon, internet wireless, plasa tantari.

Camera dubla are 20-21 mp, poate avea vedere spre mare sau spre lac, e dotata cu pat matrimonial sau doua paturi twin. Repartizarea are loc la receptia hotelului, la check in.

Camera dubla cu pat suplimentar contine un pat matrimonial si un fotoliu extensibil sau un pat single. Are aceleasi dotari ca si camera dubla, iar repartizarea camerei are loc la check in.

Se accepta animale de companie contra cost in camerele de la parter, contra unei taxe de 50 lei/zi (se achita la receptie).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Wi-Fi
Seif
Lift
Loc de joaca exterior pt. copii
Monitorizare video zone comune
Terasă
Parcare pe stradă
Recepție
Recepție 24h
Cameră depozitare bagaje
Grădină
Aer condiționat
Loc de joacă copii
Alarmă
Loc de joacă la interior
Cărucioare

Locatie