Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Vila Enki


Descriere

Vila ENKI se află în Eforie Nord, in aproprierea plajei Debarcader , intr-o locatie din 1929, adusă la viata turistica specifica orasului Eforie. Camerele sunt dotate la cerinte de 3 stele , respectiv aer conditionat, mini bucatarie dotata la camerele de la parter, 3 spatii cu terasa de 15mp cu vedere spre mare. Parcarea interioara va scuteste de neplacerile cauzate de aglomeratia locurilor de parcare, la 1,7 km de plaja Sincai și la 1,3 km de băile de nămol de la Lacul Techirghiol. Pune la dispoziție cazare cu acces gratuit la internet WiFi, o grădină și parcare privată gratuită. Toate camerele includ baie privată și TV cu ecran plat cu canale prin satelit. Pensiunea are camere de familie.

Toate unitățile au frigider.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu, situat la 35 km de ENKI. Serviciul de transfer de la/la aeroport este disponibil la un cost suplimentar.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.