Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BLUE SKY RESORT


Descriere

Info: Hotelul Blue Sky este pozitionat la numai 5 minute distanta fata de plaja, in zona Steaua de Mare. Unitatea de cazare este clasificata la 3 stele si ofera conditii bune de cazare si tarife avantajoase.

Descriere: Hotel Blue Sky se remarca prin raportul excelent calitate / pret, confort , stil si eleganta. Toate camerele sunt utilate si dotate modern, pentru a satisface cele mai pretentioase gusturi. Unitatea dispune de 25 camere duble si 12 camere triple avand urmatoarele dotari: aer conditionat, tv lcd, baie cu cabina de dus, minibar/frigider, internet wireless. Parcarea este disponibila in limita locurilor disponibile.

Toate camerele dispun de terase dotate cu mese si scaune unde va puteti relaxa. Cu siguranta, va fi alegerea ideala pentru un sejur de neuitat alaturi de cei dragi.

Camere:
Camera dubla este format dintr-o camera mare de circa 20 Mp cu pat mare matrimonial de 160/200 cu toate dotarile incluse: Tv Lcd, baie propie, internet wireless, aer conditionat, frigider.
Capacitate 2 adulti , 2 adulti + 1 copil pana 10 ani

Camera tripla este mai spatioase de circa 25 de metri patrati, cu un pat matrimonial de 160/200 plus un pat de o persoana cu toate dotarile incluse: Tv Lcd, baie propie , internet wireless, aer conditionat , frigider.
Capacitate: 2 adulti + 1 copil mare sau 3 adulti sau 2 adulti + 2 copii pana in 12 ani.

Dotari GENERALE


- parcare


-apa calda permanent


- internet wireless gratuit


- Receptie non-stop

Alte info: Ora check-in: 18:00Ora check-out: 12:00


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.