Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Armand Topholiday Apartaments cm


Descriere

Localizare: Armand Top Holiday, este localizat in Eforie Nord, intr-una dintre cele mai liniste zone din statiune, la o distanta de aproximativ 300 metri de mare.
Constructia este situata la intersectia strazilor Armand Calinescu si A.I.Cuza, o zona linistita, putin circulata si foarte aproape de mare si de faleza din zona Debarcader (port Belona) - Acapulco. Complexul de apartamente dispune de parcare si lift.

Descriere: Pentru sezonul de var 2021 propunem o modalitate de cazare adaptat regulilor previzibile pentru urmtoarea perioada.
aaaArmand Top Holiday aadispune de o capacitate de cazare compusa din - 9 garsoniere cu balcon,
- 4 apartamente parter nedecomandate care dispun fiecare de curte proprie si
- 2 apartamente extra largi situate la nivelele superioare , care beneficiaz de balcoane spatioase.
Fiecare apartament dispune de buctrie proprie

Toate apartamentele de la parter propuse pentru inchiriere au 2 camere standard, ele sunt compuse din dormitor cu pat matrimonial, living cu canapea extensibila confortabila, zona de servit masa si baie cu cabina dus. Fiecare dintre ele are o curte proprie, amenajata cu mobilier de terasa.

Garonierele sunt compuse din kitchineta utilata, pat matrimonial si pat suplimentar , baie proprie si balcon cu mobilier adecvat.

Apartamene extra large sunt situate la etajele superioare, sunt compuse din 2 camere foarte mari, bucatarie, baie proprie si balcoane cu terase amenajate cu mobiler specific.

Facilitati:
- acces la buctarie
- foisor in curte
- parcare
- pat bebe
- aer conditionat
- camere cu balcon
- inclzire central



Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.