Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Complex Turistic Tropical


Descriere

Localizare: Complexul Turistic Tropical, este localizat intr-una dintre cele mai linistite zone din statiunea Eforie Nord, foarte aproape de plaja Belona.

Descriere: Complex Tropical este un ansamblu modern recent finalizat si ofera conditii selecte intr-un mediu unic, plin de viata si culoare. Cele mai mici tarife din Eforie Nord in plin centrul statiunii, la o distanta de numai 3- 4 minute de mers pe jos de plaja Belona. Ofera un cadru linistit intr-o ambianta odihnitoare si racoroasa ce merita pe deplin luata in calcul.
Complex Tropical ofera conditii selecte la preturi foarte bune avand astfel garantia unei vacante corecte la mare. Aici intalniti cel mai bun raport calitate / pret.
Curtea interioara a complexului Tropical asigura un loc placut pentru petrecerea timpului liber, fiind amenajata cu mese, scaune, canapele, barbeque si umbrele.

Camere: Complexul Turistic Tropical este format din 40 de camere duble si camere triple spatioase, cu o suprafata cuprinsa intre 25 si 30 mp. Toate camerele sunt dotate cu grup sanitar cu cabina de dus, minibar si televizor.
Camerele duble (25 a 30 mp) sunt dotate cu grup sanitar propriu, baie cu cabina de dus si uscator de par, balcon/terasa, frigider, televizor cu cablu, internet wireless. O parte dintre camere au aer conditionat, pentru care se achita suplimentar.
Camerele triple au in plus un fotoliu extensibil.


Facilitati:

- Locuri de luat masa si relaxare
- Apa calda non-stop
- Parcare (in fata complexului)
- Receptie
- Curte interioara mare
- Terasa

Info:
- check in: 13:00
- se poate asigura pat pliant contra cost
- se poate asigura aer conditionat in camera contra cost
- nu se accepta animale de companie
- copii sub 14 ani au gratuitate! Pentru cei cu varsta peste 14 ani se percepe taxa pentru pat pliant!


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.