Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

In cadrul hotelului puteti opta pentru servirea mesei, fie in atmosfera eleganta a restaurantului cu 100 de locuri, fie pe terasa in aer liber, din fata hotelului. Acordati-va timp pentru un adevarat regal culinar, cu preparate traditionale : pastrama de oaie cu mamaliguta si mujdei, bulz haiducesc, saramura de pastrav, papanasi cu smantana si dulceata de afine sau delectati-va cu specialitati de mare rafinament: muschi de vita cu sos de fructe de padure, file de salau in crusta de migdale, moulleux aux chocolate, acompaniate de o gama diversa de vinuri. Pentru grupuri, organizam petreceri traditionale in aer liber cu foc de tabara, barbecue, berbeci si purcelusi la protap.


In cadrul hotelului aveti la dipozitie o sala de conferinta, proiectata si dotata, dupa ultimele cerinte in domeniu, precum si clubul Wave, perfect pentru petrecerea noptilor intr-o atmosfera placuta si antrenanta.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie