Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Fairmont Ajman


Descriere

Descriere: Acest complex de 5 stele este situat in orasul Ajman din Golful Persic si ofera acces la o plaja de nisip de 200 de metri. Fairmont Ajman pune la dispozitie o piscina infinita, un centru spa cu diverse tratamente proprii si facilitati pentru o serie de activitati acvatice. Oaspetii beneficiaza de acces WiFi gratuit atat in hotel, cat si in camere.
Localizare: Aeroportul International Dubai este situat la 31 km de hotel. Bulevardul Corniche se afla la 5 minute cu masina de Fairmont Ajman. Proprietatea este situata la 30 de minute cu masina de Emiratul Dubai, celebru pentru atractiile sale de renume mondial.
Dotari camere: Toate camerele si suitele ofera vedere deosebita la mare si au mobilier luxos, paturi cu lenjerie de plus si facilitati ultramoderne. Baia somptuoasa este prevazuta cu cabina de dus cu efect de ploaie, cada separata si articole de toaleta de provenienta newyorkeza, marca Le Labo.
Facilitati hotel: Fairmont Ajman are 8 restaurante si lounge-uri. Restaurantul turcesc serveste specialitati otomane intr-un cadru traditional, iar Spectrum are bucatarie deschisa si ofera preparate internationale. Oaspetii pot fuma la narghilea intr-un lounge in aer liber, cu vedere la mare.
Website: www.fairmont.com/ajman

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.