Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Anantara Sir Bani Yas Island Al Yamm Villa Resort


Descriere

Situată pe malul mării de pe insula Sir Bani Yas, această proprietate oferă o atmosferă senină, cu vedere la mare sau la mangrove. Aceasta include plajă privată gratuită, centru de fitness și Wi-Fi în toate zonele. Centrul spa Anantara este disponibil la un cost suplimentar.

Localizare

Aeroportul Internațional Abu Dhabi se află la 250 km de stațiune.

Facilitati Hotel

Acesta include plajă privată gratuită, centru de fitness și Wi-Fi în toate zonele. Centrul spa Anantara este disponibil la un cost suplimentar. Anantara Sir Bani Yas Island Al Yamm Villa Resort are Olio, care servește preparate de inspirație italiană pe tot parcursul zilei.  Oaspeții de la resorturile surori din apropiere au la dispoziție și alte opțiuni de luat masa.

Oaspeții se pot bucura de facilități de recreere, precum snorkelling, echitație și drumeții, la un cost suplimentar.
 

Facilitati Camere

Vilele cu aer condiționat sunt decorate în tonuri moi și dotate cu mobilier din lemn. Acestea au o zonă de relaxare cu TV cu ecran plat și o terasă cu vedere la mare sau la mangrove. Unele vile includ o piscină privată. În baie sunt incluse un duș și o cadă.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.