Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Anantara Dubai The Palm Resort and Spa


Descriere

LOCALIZARE
Anantara Dubai The Palm Resort and Spa se afla pe insula Palm Jumeirah, Dubai. Resortul detine singurele vile suspendate deasupra apei din Emiratele Arabe Unite. De asemenea, hotelul se afla la 30 min. de CBD si la 90 min. de Abu Dhabi. Aeroportul International Dubai este la doar 45 min. de resort.


FACILITATI
Servicii receptie 24/24
Acces Wi-Fi gratuit
Acces direct pe plaja
Plaja privata (400 m)
Piscina cu jacuzzi (50 m)
Sala de fitness
Teren tenis
Teren volei pe plaja
Club pentru copii: loc de joaca, animatori, activitati sportive/artistice.
Club pentru adolescenti: jocuri de societate, masa de biliard, foosball, masa air hockey.
Servicii transport in comun: hotel-oras.
Centru sporturi nautice: Kayaking, Banana Boat, Paddleboarding, Waterboarding, plimbari cu barca si cursuri de pescuit.(contra-cost)
Centru SPA: 22 sali de tratament, o sala Cocoon, o sala Ayurveda, salina, baie cu aburi, sauna clasica/ cu bambus, hamac turcesc, jacuzzi, aromaterapie, masaj cu pietre/cristale.(contra-cost)
Salon infrumusetare (contra-cost)
Sala conferinte
Ballroom evenimente speciale
Resortul organizeaza nunti pe plaja, la piscina si in sala de evenimente.


RESTAURANT
Exista urmatoarele baruri/restaurante:
RESTAURANT: Mekong, Bushmans Restaurant & Bar, The Beach House, The Lotus Lounge, Crescendo.
BAR: Revo Cafe, Mai Bar.
Se pot servi 3 mese principale si gustari pe timpul zilei.
Se pot organiza seri cu cina festiva, pe plaja. (contra-cost)
Meniu traditional/mediteraneean/asiatic. (la cerere)
Restaurantul principal detine ,,Culinary Journey (carte de bucate). Aceasta poate fi achizitionata.
Servicii room-service.


CAMERE
Resortul are urmatoarele tipuri de camera:
STANDARD ROOM RESIDENCE - cu vedere la oras. Camera are pat dublu/paturi Twin, baie complet echipata si balcon. Suprafata: 38 mp.
PREMIER LAGOON VIEW ROOM - cu vedere la laguna. Camera are pat King-size/ paturi Twin, baie complet echipata si balcon. Suprafata: 47 mp.
PREMIER LAGOON ACCES ROOM - cu vedere si acces direct la laguna. Camera are pat King-size/ Twin, baie cu rainshower, balcon/terasa si piscina. Suprafata: 47 mp.
DELUXE LAGOON VIEW ROOM - cu vedere la laguna. Camera are pat King-size/ paturi Twin, baie complet echipata si balcon. Suprafata: 52 mp.
DELUXE LAGOON ACCES ROOM - cu vedere si acces direct la laguna. Camera are pat King-size/ Twin, baie complet echipata, zona de relaxare, balcon/terasa si piscina. Suprafata: 52 mp.
DELUXE FAMILY LAGOON ACCES ROOM - cu vedere si acces direct la laguna. Camera are pat King-size/ Twin, baie complet echipata, zona de relaxare, zona de luat masa, balcon/terasa si piscina. Suprafata: 65 mp.
ONE BEDROOM APARTMENT - cu vedere la resort. Apartamentul are un dormitor, living, baie complet echipata, zona de luat masa, chicineta si balcon. Suprafata: 108 mp.
TWO BEDROOM APARTMENT - cu vedere la resort/ oras. Apartamentul are un dormitor, living, baie complet echipata, zona de luat masa, chicineta si balcon/ terasa. Apartamentele cu terasa sunt proiectate precum un rooftop, la etajul cladirii. Suprafata: 164 - 267 mp.
ONE BEDROOM OVER WATER VILLA - cu vedere la mare. Apartamentul are un dormitor, living, loc de relaxare, baie cu cada si ferestre mari, cu vedere in largul marii si terasa. Suprafata: 106 mp.
ONE BEDROOM BEACH POOL VILLA - cu vedere la mare si acces direct la plaja. Apartamentul are un dormitor, living, loc de relaxare, baie complet echipata, terasa, acces plaja si piscina. Suprafata: 85 mp.
ANANTARA TWO BEDROOM BEACH POOL VILLA - cu vedere la mare si acces direct la plaja. Apartamentul are 2 dormitoare, living, loc de relaxare, baie complet echipata,balcon/terasa, acces plaja si piscina. Suprafata: 206 mp.
Toate camerele au: acces Wi-Fi, TV, aparat cafea/ceai, kit ingrijire personala.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.