Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HERITAGE HOTEL, AUTOGRAPH COLLECTION


Descriere

Situat în cartierul Old Town din centrul orașului Dubai, hotelul de 4 stele The Heritage Hotel, Autograph Collection , la 10 minute de mers pe jos de Dubai Mall și Burj Khalifa, combină arhitectura tradițională arabă cu designul contemporan. Oferă WiFi gratuit în toate zonele, o piscină în aer liber cu șezlonguri care oferă vedere la orizont.
Localizare

Plaja Jumeirah se află la 15 km de hotel. Aeroportul Dubai se află la 20 de minute de mers cu mașina. Souk-ul lui Manzil este atașat de hotel. La fața locului este disponibilă o parcare gratuită.

Facilitati Hotel

Oferă WiFi gratuit în toate zonele, o piscină în aer liber cu șezlonguri care oferă vedere la orizont.
Oaspeții se pot bucura de preparate din bucătăria din Orientul Mijlociu în aer liber în stil arab, la The Courtyard, și pot lua masa la Nezesaussi Grill, cel mai important centru sportiv din centrul Dubaiului, care oferă fanilor sportului mâncăruri din cele trei țări.

Heritage Hotel, Autograph Collection are, de asemenea, un centru de fitness ultramodern deschis 24 de ore pe zi și un centru de afaceri.

Facilitati Camere

Toate camerele au TV LCD cu canale prin satelit montate pe perete, apă îmbuteliată gratuită și facilități gratuite de cafea și ceai. Băile oaspeților includ halate, papuci și articole de toaletă gratuite, iar serviciul de cameră este disponibil 24 de ore pe zi.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.