Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Grand Plaza Movenpick Media City


Descriere

Situat in Dubai, la 1,9 km de plaja Sufouh, Grand Plaza Movenpick pune la dispoziție un restaurant, centru de fitness, piscină in aer liber și parcare privată gratuită. Acest hotel de 5 stele are WiFi gratuit, bar și lounge comun. Oaspeții au la dispoziție recepție cu program nonstop, room service și schimb valutar.

Camerele hotelului sunt prevăzute cu aer condiționat, zonă de relaxare, TV cu ecran plat și canale prin satelit, cutie de valori și baie privată cu bideu, halate de baie și papuci. Toate camerele de la Grand Plaza Movenpick au lenjerie de pat și prosoape.

Oaspeții pot savura un mic dejun continental.

Grand Plaza Movenpick oferă cazare de 5 stele, cu saună și terasă la soare. Zona este populară pentru schi, iar hotelul asigură servicii de inchirieri auto.

Walk at JBR este la 6 km de Grand Plaza Movenpick, iar Mall of the Emirates se află la 7 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Al Maktoum, situat la 23 km. Hotelul oferă servicii de transfer de la/la aeroport, la un cost suplimentar.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie