Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

DAMAC Maison Dubai Mall Street este situat in centrul din Dubai, pe Bulevardul Mohammed Bin Rashid. Proprietatea oferă unităti de cazare moderne, piscină in aer liber si centru de fitness. Accesul la internet WiFi este disponibil gratuit.

Toate apartamentele in sistem self-catering au balcon cu vedere la emblematicul turn Burj Khalifa, la oras și la fantana Dubai. Fiecare apartament are living cu TV cu ecran plat, zonă de luat masa si bucătărie in plan deschis. Baia este dotată cu o cadă si dus.

După un antrenament energizant in sala de gimnastică, oaspetii se pot relaxa la centrul spa cu un masaj, disponibil la un cost suplimentar. Barul serveste cocktailuri fără alcool.

Oaspeții pot ajunge cu mașina in 20 de minute la Plaja Jumeirah și in 15 minute cu mașina la centrul comercial Mall of the Emirates. Aeroportul International Dubai este situat la 20 de minute de mers cu masina.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie