Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Courtyard Culture Village Dubai


Descriere

Courtyard by Marriott Culture Village, Dubai se află in Dubai, la 5 km de Dubai World Trade Centre, și oferă cazare cu restaurant, parcare privată gratuită, piscină in aer liber și biciclete gratuite. Printre diversele facilități ale acestei proprietăți se numără un centru de fitness, un bar și un lounge comun. La cazare, oaspeții au la dispoziție recepție cu program non-stop, room service și serviciu de schimb valutar.

Toate camerele hotelului au aer condiționat, zonă de relaxare, TV cu ecran plat și canale prin satelit, seif și baie privată cu bideu, halate de baie și papuci. De asemenea, fiecare cameră include birou și fierbător.

Guests at Courtyard by Marriott Culture Village, Dubai servește mic dejun continental.

Pe durata sejurului, oaspeții au acces la facilitățile de wellness și spa de la cazare, inclusiv la hamam, saună și cada cu hidromasaj.

Oaspeții pot utiliza centrul de afaceri sau se pot relaxa la snack bar.

Marea Moschee este situată la 6 km de Courtyard by Marriott Culture Village, Dubai, iar Dubai Mall se află la 7 km de proprietate. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Dubai, situat la 3 km de hotel.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie