Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Cosmopolitan Al Barsha


Descriere

Descriere: Hotel tip boutique, modern, de 4 stele, Cosmopolitan Al Barsha este situat strategic in zona cea mai populara din centrul orasului Dubai. Dispune de internet WIFI gratuit, ofera camere si suite spatioase cu pat suplimentar pentru copil indiferent de varsta copilului. Este un hotel excelent pentru calatorii de afaceri, pentru iubitorii de plaj, pentru impatimitii de shopping dar pentru cei atrasi de vizitarea obiectivelor turistice ale orasului. Detine 'Certificat de excelenta 2017'.
Localizare: Hotelul se afla in imediata apropiere a bulevardului Sheikh Zayed, la 5 minute de Mall of the Emirates si la 2 minute de mers pe jos de statia de metrou Sharaf DG. Dubai Marina, JBR, Madinat Jumeirah si Plaja Jumeirah se afla la mica distanta cu masina de hotel. Hotelul Cosmopolitan este la numai 30 de minute de Aeroportul International Dubai si de Aeroportul International Al Maktoum si la 20 de minute pavilionul expozitional.
Dotari camere: Fiecare dintre cele 114 camere si apartamente spatioase ale hotelului Cosmopolitan Dubai este decorata si mobilata intr-o tema moderna, are TV cu ecran plat de 32'-42', un birou de lucru si un scaun executive, cuptor cu microunde, facilitati pentru prepararea de ceai si cafea, iPod docking station, seif personal si mini-frigider. Fiecare baie are cada, uscator de par si articole de toaleta gratuite.
Facilitati hotel: Oaspetii se pot bucura de o varietate de preparate culinare la restaurantul Ginger sau pot alege din selectia de produse de patiserie si bauturi calde de la Social Cafe. Bauturi racoritoare si gustari usoare sunt servite la salonul Mist Pool. Hotelul Cosmopolitan dispune de un centru de fitness de ultima ora (deschis 24 de ore), sauna, baie de aburi, o piscina cu temperatura controlata situata pe acoperisul hotelului, iar pentru odihna si relaxare exista terasa si jacuzzi. Hotelul ofera, de asemenea, un autobuz gratuit de transfer catre o plaja publica din apropiere.
Pagina web: http://www.dubaicosmopolitan.com/en

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.