Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Copthorne beneficiază de o locatie convenabilă, in inima centrului comercial vechi din Dubai, la cativa pasi de statia de metrou si de centrul comercial Deira City Centre si la aproximativ 10 minute cu masina de aeroportul international din Dubai.

Camerele Hotelului Copthorne Dubai au mobilier modern si TV cu ecran plat. Cele mai multe camere au cadă cu hidromasaj si balcon privat, iar camerele Deluxe si Executive Deluxe includ o chicinetă si o zonă de luat masa.

Hotelul Copthorne oferă 2 restaurante si 5 săli de sedinte, unde se poate lua masa și se pot organiza evenimente. Restaurantul Crystal serveste preparate internationale tip bufet, la mic dejun, pranz si cină. Oaspeții pot savura gustări și la Choices Cafe. Gazebo Pool Terrace oferă gustări si o varietate de băuturi răcoritoare fără alcool, pe tot parcursul zilei, iar seara organizează evenimente in aer liber.

Printre facilitătile de agrement ale hotelului se numără o sală de fitness cu echipamente cardio si de fortă, o saună, o baie de aburi, o piscină mare in aer liber cu cadă cu hidromasaj, un salon de coafură pentru femei si un centru spa.

Serviciile disponibile includ receptie cu program nonstop, serviciu de schimb valutar pentru oaspeti, parcare cu si fără valet si un sistem de supraveghere nonstop.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie