Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Burjuman Arjaan by Rotana - Dubai


Descriere

BurJuman Arjaan by Rotana Dubai isi invită oaspetii să se bucure de un nivel de design exclusivist, de lux, elegantă si de preparate culinare, indiferent dacă sunt călători de afaceri sau turisti. Acest renumit hotel de apartamente se află in mijlocul cartierului istoric, bogat cultural si plin de viată Bur Dubai. Hotelul face parte dintr-un complex multifunctional, care include un centru comercial si un turn cu birouri de lux. Situat la doar cativa pasi de statia de metrou si oferind acces usor la toate atractiile turistice majore si cartiere de afaceri, totul este conceput pentru confortul si plăcerea dumneavoastră.

BurJuman Arjaan by Rotana, Dubai oferă o experientă impresionantă in fiecare dintre cele 148 de suite spatioase. Toate unitătile de cazare sunt proiectate si mobilate pentru cel mai exigenti oaspeti pentru a asigura o experientă de neuitat. Plăcute, moderne si bine luminate, toate suitele includ o zonă de lounge separată, cu canapea, dar si chicinetă si zonă de luat masa, iar oaspetii se pot bucura de vedere panoramică la enigmaticul oras Dubai in care vechiul se imbină cu noul, precum si la zona plină de viată Dubai Creek.

Pentru a beneficia de o experientă completă la BurJuman Arjaan by Rotana, oaspetii se pot bucura de o serie de facilităti de 5 stele. Oaspetii se pot mentine in formă la sala de gimnastică complet echipată, se pot relaxa si destinde la piscina in aer liber cu facilităti pentru copii si pot savura o selectie de delicii culinare in restaurantul The Gallery deschis pe tot parcursul zilei.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.