Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Bilete Dubai Parks & Resorts

   Dubai, Emiratele Arabe Unite


Descriere

Descoperiți distracția la noul mega-parc tematic
Cu trei parcuri tematice și un parc acvatic, Dubai Parks and Resorts oferă vizitatorilor o experiență inegalabilă. Prevăzut cu peste 100 de tobogane și instalații interioare și exterioare, la Motiongate, Dubai, Bollywood Parks Dubai, Legoland Dubai și Legoland Water Park, acest labirint al distracției vă va pune sângele în mișcare. Mai mult decât atât, pe bulevardul central Riverland, presărat cu saloane și restaurante, vizitatorii vor descoperi oferte încântătoare pentru întreaga familie. Puteți chiar să rămâneți în centrul acțiunii la hotelul Lapita, un complex turistic de familie, în stil polinezian, aflat în incinta parcului.

Motiongate Dubai
Cel mai mare parc tematic de inspirație hollywoodiană din regiune, Motiongate Dubai aduce la viață trei studiouri de film legendare: Columbia Pictures, DreamWorks Animation și Lionsgate. Lăsați-vă fermecați de reinterpretarea unor filme animate clasice, de la „Ștrumpfii” la „Shrek”, de la „Cum să îți dresezi dragonul” la „Jocurile foamei”, sub formă de roller coastere, atracții de neuitat, tobogane amețitoare și multe altele. Și asta nu este tot: te poți transforma într-un vânător de fantome, poți zbura spre Madagascar și poți învăța câteva mișcări de dans de la personajele din „Dansul dragostei”, totul într-un singur loc. În plus, la Studio Central, cineaștii aspiranți au ocazia să descopere din minunile culiselor unor platouri de filmare reale.

Bollywood Parks Dubai
Magia Bollywoodului este mutată în Dubai, la Bollywood Parks, primul parc de felul acesta din lume. Acțiunea, dansul și romantismul sunt aici la ele acasă. Trăiți fantezia Bollywoodului grație atracțiilor emoționante și spectacolelor live pasionale, inspirate de unele dintre cele mai celebre blockbustere, distribuite pe cinci zone tematice. Puteți zbura prin lume cu Krrish, întruchipat de Hrithik Roshan, îl puteți vâna pe Don (jucat de nimeni altul decât de superstarul Shah Rukh Khan) pe străzile Dubaiului și puteți învăța câteva cascadorii din „Dabangg”, film în care joacă Salman Khan. Nu uitați să prindeți primul musical bollywoodian în stil Broadway din regiune, Jaan-E-Jigar, la fantasticul teatru Rajmahal, și să încercați alte atracții interactive, spectacole de teatru multimedia și experiențe pline de adrenalină.

Legoland Dubai
Explorați lumea Lego la Legoland Dubai, cel mai căutat parc tematic pentru familii cu copii cu vârsta cuprinsă între 2 și 12 ani. Dați-vă frâu liber imaginației cu peste 40 de atracții, spectacole și jocuri inspirate din lumea Lego, destinate întregii familii. Cu peste 15.000 de modele Lego confecționate din 60 de milioane de piese, șase platforme tematice și o combinație de atracții interioare și exterioare, Legoland Dubai este o destinație obligatorie.

Parcul acvatic Legoland
Plonjați într-o lume a aventurilor Lego la Parcul acvatic Legoland, singurul parc acvatic din regiune destinat special familiilor cu copii mici. Lăsați-vă liberă creativitatea cu peste 20 de tobogane acvatice și atracții inspirate de lumea Lego, printre care o piscină cu valuri, zona de joacă pentru cei mici DUPLO și Built-A-Raft River, unde vă puteți personaliza propria plută Lego.

Riverland Dubai
Riverland Dubai este principala atracție a Dubai Parks and Resorts, o destinație pentru relaxare și luat masa, la care aveți acces fără bilet. Aruncați o privire în trecut în timp ce vă plimbați pe malul râului care străbate cele patru districte pline de viață ale acestei destinații: The Peninsula, India Gate, The Boardwalk și The French Village. Relaxați-vă la cumpărături și delectați-vă cu cele mai apetisante preparate culinare din lume la cele peste 50 de localuri, în timp ce admirați arhitectura, podurile și alte repere turistice.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Acces Parcuri de Distractii