Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Razelm Luxury Resort ( Loc. Visina)


Descriere

Situat in Jurilovca, la cativa pasi de Lacul Razim, Razelm Luxury Resort ofera cazare cu restaurant, parcare privata gratuita, biciclete gratuite si un centru de fitness. La 8,8 km de Capul Dolosman si la 13 km de Ceamurlia de Jos Hm, proprietatea ofera un bar si o gradina. Unitatea de cazare ofera o receptie deschisa nonstop, transferuri de la/la aeroport, room service si WiFi gratuit in intreaga proprietate.
Hotelul va pune la dispozitie oaspetilor camere cu aer conditionat, dulap, ceainic, cutie de valori, TV cu ecran plat si baie privata cu dus. La Razelm Luxury Resort, fiecare camera este dotata cu lenjerie de pat si prosoape.
Oaspetii unitatii de cazare se pot bucura de un mic dejun continental.
Razelm Luxury Resort ofera o terasa. Oaspetii hotelului se vor putea bucura de activitati in Jurilovca si in imprejurimi, cum ar fi pescuitul si canotaj.
Poiana cu bojuri dobrogreana se afla la 17 km de Razelm Luxury Resort, iar Baia Dobrogea este la 21 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul International Mihail Kogalniceanu, situat la 67 km de proprietate.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.