Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare:
Pensiunea Prodelta este situata pe canalul Uzlina, canal ce face legatura dintre bratul Sf. Gheorghe si Delta Dunarii.
Pentru a ajunge la pensiunea Prodelta, din Tulcea urmati drumul spre Murighiol, iar de aici va indreptati catre debarcader. Masina o puteti lasa in siguranta in parcarile platite/pazite din zona debarcaderului. De la debarcaderul din Murighiol, va preluam cu ambarcatiunile noastre pentru a va transfera la pensiune. Calatoria din Murighiol pana la pensiune dureaza aproximativ 15-30 minute, in functie de tipul ambarcatiunii, greutate, etc.
Dotari si facilitati:
Pensiunea Prodelta va pune la dispozitie 10 camere duble (6 camere cu paturi twin si 4 camere cu pat matrimonial, toate dotate cu bai proprii) si 2 apartamente (dormitor cu pat matrimonial, living cu canapea, baie cu hidromasaj), internet wireless in toate camerele.
Dotari camere duble:
TV 49 canale(tot pachetul FOCUSSAT) + baie proprie dotata cu uscator par + minibar + aer conditionat + incalzire + internet wireless;
Pentru apartamente tarifele se pot confirma la cerere.
Dotari apartamente:
TV 49 canale(tot pachetul FOCUSSAT) + baie proprie dotata cu dus(hidromasaj), bideu, uscator de par + minibar + aer conditionat + incalzire + internet wireless.
Restaurantul este construit separat de spatiului destinat cazarii. Prin amplasarea in felul acesta, linistea in camere este la ea acasa!
Tarifele standard includ demipensiune si TVA.
Tarifele nu includ taxa hoteliera.
Demipensiune ( mic dejun + cina ).
Ziua de cazare incepe la ora 14.00 si se termina a doua zi la ora 12.00.
Pret transport Murighiol - Uzlina si retur 50 Lei/ persoana pe timp de zi, 90 Lei/persoana pe timp de noapte.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie