Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Plutitor Bella Marina Baltenii de Sus - Sulina


Descriere

Localizare: Hotelul plutitor Sf Constantin (Carpatia) este amplasat in localitatea Sulina din Delta Dunarii, pe bratul Sulina, in cel mai estic punct din Romania.
Descriere: Hotelul plutitor Sf. Constantin este dotat cu trei punti:
- pe prima punte sunt dispuse cele 8 camere duble si 2 apartamente (family room) dotate cu aer conditionat/cldura, televizor, baie proprie, WI-FI gratuit si o teras;
- pe a doua punte avem restaurantul modern cu o capacitate de 50 de persoane dotat cu televizor LCD, DVD, laptop cu acces la internet, imprimant, WI-FI gratuit si sistem de ventilatie climatronic;
- barul dotat cu o diversitate de buturi rcoritoare si alcoolice, terasa acoperit de aproximativ 60 m cu o capacitate de 30 de persoane.
Buctarul nostru este pregtit s v rasfete cu produse traditionale din Delta Dunrii - respectiv, meniuri pe baz de peste de ap dulce sau srat (la cerere, v oferim si o varietate larg de specialitti culinare internationale - dup plac, meniuri bazate pe carne sau vegetariene);
- puntea a treia are un bar (dotat cu frigider, espressor, dozator de bere, monitor LCD) si o teras deschis avand aproximativ 100 m si o capacitate de 40 de persoane, fiind dotat cu sezlonguri pentru peisagistic si plaj;
Faciliatati: Ambarcatiunea de croazier cu care vom cltori in fabuloasa si salbatica Delt, este un vas de agrement in care avem:
- un salon inchis (dotat cu climatizare,televizor, baie, WI-FI gratuit, binocluri);
- bar pentru 20 de persoane, spatii elegante si confortabile pentru servirea mesei sau siesta (banchete cu perne). Deasupra salonului, vasul este dotat cu o superb teras care poate fi inchis partial sau complet dup preferint.
Terasa este perfect pentru zilele insorite de var sau pentru cele reci de primavar devreme, aceasta permitandu-v s realizati activitti relaxante si frumoase precum fotografiatul, filmatul, pescuitul si chiar petreceri private in cele mai exotice si izolate locuri din Delt. De asemenea de pe teras se pot admira cele mai frumoase privelisti ale Deltei precum vrsarea Dunrii in Marea Neagr, apusul in golf, lacurile slbatice etc. Chiar dac ambarcatiunea este folosit numai pentru turism, fiecare persoan din barc va primi o vest de salvare si sunt asigurate toate conditiile de sigurant la bord.
Info: Plecrile se fac de la Pontonul de acostare Carpatia Tour din Tulcea dup cum urmeaz:
- Cu ambarcatiunea de croazier a pentru grupuri de minim 15 persoane pe traseul 1 cu vizite si optiune de servire a pranzului a durata traseului: 6h.
- Cu brcile rapide ce pleac din jumatate in jumatate de or a durata traseului: 1h si jumtate.
Transfer special Tulcea-Sulina-Tulcea
In jurul orei 11:00 ne vom imbarca pe vaporul de croaziera de la Pontonul Carpatia Tour si
pornim pe unul dintre cele mai frumoase trasee din Delta Dunarii, traseul turistic nr. 1 acreditat de ARBDD (Administratia Rezervatiei Delta Dunarii), pe Bratul Tulcea pana la intersectia cu Canalul 36 (in cca. 10 minute de la plecare deja suntem in Delta Dunarii), coboram pe Canalul 36 si apoi facem dreapta pe Garla Sireasa, zone foarte bogate in fauna (pasari si animale de apa). Continuam excursia pe Garla Sontea, printre canalurile pline de pasari si vegetatie acvatica. Aici vom avea ocazia sa vedem lebede, lisite, rate, gaste, sitari de mal, sorecari, egrete, soimi de iarna, vulturi codalb, starci si chiar pelicani creti.
Strabatem apoi lacul Fortuna (Furtuna), unul dintre lacurile mari ale Deltei Dunarii, un lac
deosebit de frumos si bogat in fauna. In cazul zilelor cu vant puternic si valuri mari, acest lac va fi ocolit, ghidul fiind cel care decide daca traversam sau nu lacul.
Ajungem la Mila 23, exact in mijlocul Deltei Dunarii unde vom face un scurt popas pentru
vizitarea satului. Pornim spre Sulina prin lacurile Trei Iezere si Bogdaproste a ambele lacuri; pe timpul verii prezinta o vegetatie submersa bogata (bradis) dar si nuferi albi din loc in loc. In aceasta zona avem toate sansele sa intalnim lebede, cormorani si egrete.
Dupa aceea coboram pe Dunarea Veche pana la Crisan iar de acolo pe bratul Sulina catre
orasul Sulina - un loc unic in lume, unde isi dorm somnul de veci, laolalta, printi, printese si
pirati, oameni de toate religiile. Cimitirul Sulina este plin de mistere, lespezile mortuare,
sculptate, spun povestile peste timp! Sulina, locul unde apele tulburi-maronii ale Dunarii isi
iau un parelnic adio de la Batranul continent si se varsa in Marea Neagra, un loc al
confluentelor.
Pe durata croazierei se va asigura o gustare (inclusa in pret)
Aprox. 6-7 ore / distanta 52 mile marine.
*Pretul include si intoarcerea cu barca rapida

Pachet de 2 nopti: Cu intrare de vineri si iesire duminica, doua nopti de cazare pe hotelul plutitor din Sulina.
Oferta cuprinde:
- 2 nopti de cazare (loc in dubl) cu demipensiune (mic-dejun + cin);
- croazier pe lacuri (dus sau dus-intors);
- Bonus: Excursie la Vrsarea Dunrii in Marea Neagr.
Supliment camera single a 50 lei / noapte.
Descriere pachet:
ZIUA 1 : In jurul orei 11:00 ne vom imbarca pe vaporul de croazier de la Pontonul Carpatia Tour si pornim pe unul dintre cele mai frumoase trasee din Delta Dunrii, traseul turistic nr. 1 acreditat de ARBDD (Administratia Rezervatiei Delta Dunrii), pe Bratul Tulcea pan la intersectia cu Canalul 36 (in cca. 10 minute de la plecare deja suntem in Delta Dunrii), coboram pe Canalul 36 si apoi facem dreapta pe Garla Sireasa, zone foarte bogate in faun (psri si animale de ap). Continum excursia pe Garla Laontea, printre canalurile pline de psri si vegetatie acvatic. Aici vom avea ocazia s vedem lebede, lisite, rate, gaste, sitari de mal, sorecari, egrete, soimi de iarn, vulturi codalb, starci si chiar pelicani creti. Strbatem apoi lacul Fortuna (Furtuna), unul dintre lacurile mari ale Deltei Dunrii, un lac deosebit de frumos si bogat in faun. in cazul zilelor cu vant puternic si valuri mari, acest lac va fi ocolit, ghidul fiind cel care decide dac traversm sau nu lacul. Ajungem la Mila 23, exact in mijlocul Deltei Dunrii unde vom face un scurt popas pentru vizitarea satului. Pornim spre Sulina prin lacurile Trei Iezere Lai Bogdaproste a ambele lacuri; pe timpul verii prezint o vegetatie submers bogat dar si nuferi albi din loc in loc. In aceast zon avem toate sansele s intalnim lebede, cormorani si egrete. Dup aceea coboram pe Dunrea Veche pan la Crisan iar de acolo pe bratul Sulina ctre orasul Sulina - un loc unic in lume, unde isi dorm somnul de veci, laolalt, printi, printese si pirati, oameni de toate religiile. Cimitirul Sulina este plin de mistere, lespezile mortuare, sculptate, spun povestile peste timp! Sulina, locul unde apele tulburi-maronii ale Dunrii isi iau un prelnic adio de la Btranul continent si se vars in Marea Neagr, un loc al confluentelor. Pe durata croazierei se va asigura o gustare. Aprox. 6-7 ore / distanta 52 mile marine. Odat ajunsi in Sulina, ne vom caza la unitatea de cazare aleas. Hotel plutitor aSf. Constantina 3* . SERVIREA CINEI pe terasa Hotelului plutitor aSf. Constantina 3*.
ZIUA 2 - Sambt servirea micului dejun - 8:00, cine doreste are posibilitatea s se bucure de o excursie optional la Pdurea Letea unde vom gsi fasii alternative de desert, cu vegetatie specific acestor zone si fasii de pdure cu stejari de lunc seculari, cu unica lor adaptare de a creste pe stratul subtire de teren fertil ce acoper nisipul srat al fostului fund de mare, alturi de vegetatia specific de pdure subtropical, pdurea Letea fiind cea mai nordic pdure subtropical din Europa. Pe lang 10 specii de orhidee, asparagus si ate plante subtropicale putem vedea plop argintiu, frasin, tei si alti arbori. Aprox. 6 ore. Timp liber pentru relaxare sau v invitm s vizitm orasul si s descoperim impreun cateva dintre minuntiile acestuia. Desi este un oras mic, Sulina are o istorie impresionant datorit faptului c, in sec. XIX, a avut statutul de port liber, statut conferit de Comisia European a Dunrii, bucurandu-se astfel de neutralitate pe timp de pace si rzboi, ceea ce i-a asigurat o dezvoltare economic rapid. Printre perlele zonei se regseste: Farul vechi din Sulina, Palatul Comisiei Europene a Dunrii, Biserica Sf. Alexandru si Sf. Nicolae si nu in ultimul rand faimosul cimitir unde sunt ingropati pirati, printese si marinari din intreaga lume. BONUS a La apusul soarelui vom face o nou excursie, in locul unde marea imbrtiseaz Dunrea, acolo unde culorile diferite se amestec si totusi fiecare isi pstreaz autonomia. Aprox. 3 ore. SERVIREA CINEI pe terasa Hotelului plutitor aSf. Constantina 3*.
ZIUA 3 a Duminic Servire micul dejun - 8:00; dup care ne imbarcm in brcile rapide si ne intoarcem ctre Tulcea. Aprox. 1 or, 30 min.

Pachet de 4 nopti:
Pachetul include:
- 4 nopti de cazare (loc in dubl) cu demipensiune (mic-dejun + cin);
- croazier pe lacuri (dus sau dus-intors);
- Bonus: Excursie la Vrsarea Dunrii in Marea Neagr. Supliment camera single a 50 lei / noapte.

Descriere pachet:
ZIUA 1 a Duminic La ora 6:00, dimineata, plecm din Bucuresti ctre Tulcea, pe autostrada A2, apoi pe ruta Slobozia a Harsova- Tulcea. Ajunsi in Tulcea, (optional) vom face o vizit la cel mai cunoscut muzeu al Deltei Dunrii avand o expozitie permanent, ce prezint elemente caracteristice patrimoniului natural, existent in Rezervatia Biosferei Delta Dunrii, un acvariu public si diverse expozitii temporare, apoi vom vizita si centrul orasului. In jurul orei 11:00 ne vom imbarca pe vaporul de croazier de la Pontonul Carpatia Tour si pornim pe unul dintre cele mai frumoase trasee din Delta Dunrii, traseul turistic nr. 1 acreditat de ARBDD (Administratia Rezervatiei Delta Dunrii), pe Bratul Tulcea pan la intersectia cu Canalul 36 (in cca. 10 minute de la plecare deja suntem in Delta Dunrii), coboram pe Canalul 36 si apoi facem dreapta pe Garla Sireasa, zone foarte bogate in faun (psri si animale de ap). Continum excursia pe Garla Laontea, printre canalurile pline de psri si vegetatie acvatic. Aici vom avea ocazia s vedem lebede, lisite, rate, gaste, sitari de mal, sorecari, egrete, soimi de iarn, vulturi codalb, starci si chiar pelicani creti. Strbatem apoi lacul Fortuna (Furtuna), unul dintre lacurile mari ale Deltei Dunrii, un lac deosebit de frumos si bogat in faun. in cazul zilelor cu vant puternic si valuri mari, acest lac va fi ocolit, ghidul fiind cel care decide dac traversm sau nu lacul. Ajungem la Mila 23, exact in mijlocul Deltei Dunrii unde vom face un scurt popas pentru vizitarea satului. Pornim spre Sulina prin lacurile Trei Iezere Lai Bogdaproste a ambele lacuri; pe timpul verii prezint o vegetatie submers bogat dar si nuferi albi din loc in loc. In aceast zon avem toate sansele s intalnim lebede, cormorani si egrete. Dup aceea coboram pe Dunrea Veche pan la Crisan iar de acolo pe bratul Sulina ctre orasul Sulina - un loc unic in lume, unde isi dorm somnul de veci, laolalt, printi, printese si pirati, oameni de toate religiile. Cimitirul Sulina este plin de mistere, lespezile mortuare, sculptate, spun povestile peste timp! Sulina, locul unde apele tulburi-maronii ale Dunrii isi iau un prelnic adio de la Btranul continent si se vars in Marea Neagr, un loc al confluentelor. Pe durata croazierei se va asigura o gustare. Aprox. 6-7 ore / distanta 52 mile marine. Odat ajunsi in Sulina, ne vom caza la unitatea de cazare aleas. Hotel plutitor aSf. Constantina 3* . SERVIREA CINEI pe terasa Hotelului plutitor aSf. Constantina 3*.
ZIUA 2 - Luni servirea micului dejun - 8:00, cine doreste are posibilitatea s se bucure de o excursie optional la Pdurea Letea unde vom gsi fasii alternative de desert, cu vegetatie specific acestor zone si fasii de pdure cu stejari de lunc seculari, cu unica lor adaptare de a creste pe stratul subtire de teren fertil ce acoper nisipul srat al fostului fund de mare, alturi de vegetatia specific de pdure subtropical, pdurea Letea fiind cea mai nordic pdure subtropical din Europa. Pe lang 10 specii de orhidee, asparagus si alte plante subtropicale putem vedea plop argintiu, frasin, tei si alti arbori. Aprox. 6 ore. Timp liber pentru relaxare sau v invitm s vizitm orasul si s descoperim impreun cateva dintre minuntiile acestuia. Desi este un oras mic, Sulina are o istorie impresionant datorit faptului c, in sec. XIX, a avut statutul de port liber, statut conferit de Comisia European a Dunrii, bucurandu-se astfel de neutralitate pe timp de pace si rzboi, ceea ce i-a asigurat o dezvoltare economic rapid. Printre perlele zonei se regseste: Farul vechi din Sulina, Palatul Comisiei Europene a Dunrii, Biserica Sf. Alexandru si Sf. Nicolae si nu in ultimul rand faimosul cimitir unde sunt ingropati pirati, printese si marinari din intreaga lume. BONUS a La apusul soarelui vom face o nou excursie, in locul unde marea imbrtiseaz Dunrea, acolo unde culorile diferite se amestec si totusi fiecare isi pstreaz autonomia. Aprox. 3 ore. SERVIREA CINEI pe terasa Hotelului plutitor aSf. Constantina 3*.
ZIUA 3 - Marti Servirea micului dejun - 8:00 Dup micul dejun putem pleca AZn excursia opCaional la Lacul RoCau. Aprox. 2 ore. Zi liber la dispoziCaia turistilor pentru relaxare sau plaj. SERVIREA CINEI pe terasa Hotelului plutitor aSf. Constantina 3*
ZIUA 4 - Miercuri Servirea micului dejun - 8:00 V propunem s AZncepem ziua cu o excursie optional la Sf.Gheorghe. Aprox. 4 - 5 ore. Dup prAenz v puteCai bucura de o plimbare pe plaja slbatic din Sulina. SERVIREA CINEI pe terasa Hotelului plutitor aSf. Constantina 3*.
Ziua 5 - Joi Servirea micului dejun - 8:00, este momentul s ne lum la revedere de la minunatul oras Sulina si ne urcm pe vaporul de croazier de la Hotelul plutitor aSf. Constantina, deplasandu-ne pe traseul turistic Sulina a Dunarea Veche a Mila 8,5 a poligonul de demagnetizare al Marinei Militare, tangentm lacurile Bodaproste a Lacul Ligheanca a Trei Iezere a (aceste lacuri, pe timpul verii prezint o vegetatie submers bogat dar si nuferi albi din loc in loc. In aceast zon avem toate sansele s intalnim lebede, cormorani si egrete) a Canalul Ceamurlia a Crisan a Canal Sulina a Tulcea. Odat ajunsi in Tulcea ne urcm in autocar, incrcati cu cele mai frumoase amintiri, si ne lum 'La revederea de la grandioasa Delta Dunrii. Aprox. 6 - 7 ore / distanta 44 mile marine.

Excursii optionale pentru grupuri si individual, din Sulina:

- Pdurea Letea: 6 ore a 60 lei / pers.,optional: safari 25 lei/ pers.,supliment pranz 50 lei / pers.;
- Excursie Lacul Rosu: 3 ore a 60 lei / pers.;
- Excursie Mila 3, canalul cu slcii: 1 or, 30 min a 35 lei / pers.;
- Excursie Sf. Gheorghe: 4 - 5 ore a 100 lei / pers.

Politica copii: :
- Copiii 0 a 7 ani au gratuitate la cazare in aceeasi camer cu printii;
- Copiii 7 a 12 ani reducere 50 % la cazare in aceeasi camer cu printii;
- 1 copil cu varsta intre 0-12 ani insotit de 1 adult-se achit camera dubl in regim single;
- 2 copii sub 12 ani insotiti de 1 adult a se achit camer dubl integral;
- Copiii peste 12 ani: pltesc tariful intreg.

NOT: In cazul in care nu se va strange un grup de 20 de persoane pentru transferul Tulcea a Sulina siretur, acesta se va organiza cu brcile rapide.





Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie