Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Delta Ideal


Descriere

Profil: Confort si Relaxare

Localizare: Pensiunea Delta Ideal 3* este localizata in Sulina, intr-o zona linistita, cu vedere catre bratul Sulina.

Descriere: Pensiunea Delta Ideal este o constructie noua cu un design modern, placut, oferind conditii pentru un sejur de neuitat in cel mai estic oras din Romania, acolo, unde Dunarea se varsa in Marea Neaga.
Pensiunea dispune de ponton propriu, imbarcarea/debarcarea turistilor realizandu-se foarte usor si comod. De aici se pot organiza excursii in toata Delta Dunarii, un sejur la Delta Ideal reprezentand o buna alegere pentru satisfactia si confortul turistilor.

Camere: Pensiunea dispune de 14 camere duble cu o capacitate de 28 de locuri. Camerele sunt spatioase si luminoase cu geamuri foarte largi, pentru a admira Dunarea.. Camerele dispun de paturi extra-large cu saltele confortabile si moderne.

Facilitati:
Printre facilitatile camerelor amintim:
- aer conditionat,
- televizor extraplat
- bai cu cabine hidromasaj.
- internet wi-fi in camere si pe toata proprietatea
- incalzire centrala

Restaurant: Pensiunea dispune de un restaurant unde se poate servi micul dejun sau cina. Capacitatea restaurantului este de 50 de locuri. De asemenea, pensiunea ofera si o terasa de vara cu o capacitate de 50 de locuri.

Agrement:

Se pot organiza diferite excursii optionale in toata Delta Dunarii, dar si partide de pescuit.
De asemenea, turistii au posibilitatea de a se plimba la pas pe stradutele pline de un farmec aparte a orasului Sulina, unde vor intalni numeroase puncte de atractie turistica. Plaja se afla la aproape 4 km de pensiune, insa exista un microbuz sau taxiuri pentru cei care doresc o deplasare mai facila.

Transfer optional!Pentru transfer va rog sa sunati la numarul de telefon 0735156730






Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.