Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Complex Cormoran


Descriere

Hotelul Cormoran are o capacitate de 34 camere duble cu baie proprie si 2 garsoniere cu jacuzzi. Camerele sunt dotate cu aer conditionat, telefon, TV.
Vilele Tip A, 9 la numar, sunt formate fiecare din 4 camere cu intrare separata, dotate cu aer conditionat, TV, grup sanitar, terasa.
Vilele de tip B sunt 5 apartamente cu scara interioara, fiecare cu 2 dormitoare, 2 sufragerii, 2 bai, aer conditionat, TV, frigider, terasa.

Servicii gratuite:
Cana fierbator pentru prepare ceai/cafea in camera
-cocktail de bun venit;
-accesul la cele 2 piscine descoperite cu sezlong si prosop,in limita stocului disponibil;
-utilizarea bicicletelor,in limita stocului disponibil, pentru plimbari in complex;
-accesul la locul de joaca amenajat pentru copii;
- accesul , in limita locurilor disponibile, la sala de fitness;
-accesul la cele 2 terenuri de sport (tenis/baschet/volei), mesele de ping-pong,billiard si badmington, inclusiv echipamentul sportiv (rachete,palete, mingi etc);
- internet wi-fi parter hotel, terasa-piscina hotel,piscina-resturant centrul de agrement;
- acces gratuit la club/discoteca;

Servicii cu plata: - dejun:a la carte
-taxa ARBDD, se schita online de fiecare client direct catre ARBDD (5 Ron/zi ; 15 Ron/saptamana; 30 Ron/an);
- taxa locala, taxa parcare auto (15 lei/autoturism/24 ore) - se platesc la fata locului;
-bauturile racoritoare si alcoolice;
-serviciile de masa suplimentare programului;
-excursiile organizate, inchirierea de ambarcatiuni;
-inchiriere sauna;
-inchiriere jocuri (table, remi, carti joc etc.);
-produse de uz personal (pentru igiena personala,crAame solare,produse anti-tantari,
medicamente in caz de urgente,suveniruri etc.);
-undite, monturi pentru undite;
-momela pescuit.

ORAR transferuri 2021, incluse in tariful de cazare cu demipensiune
urighiol /Uzlina: 09:30; 12:00; 15:00; 18:00.
Uzlina / Murighiol:
09:00; 11:30; 14:00; 17:00.


Transferurilese efectueaza:

- Din parcarea Cormoran situata incomuna Murighiol, jud Tulcea (parcarea 15 Ron/24h/autoturism - se achita la fata locului)
- Se accepta in tarif bagaj de 20 kg + un bagaj de mana; se taxeazasuplimentar cu 5 Ron/kg bagajele plus tarifare speciala pentru bicicleta saucarut copil
- Copiii 0-6,99 ani gratuit in bratele unui adult; copiii 7-13,99 ani 50%din tarif adult; copiii peste 14 anipret adult


Excursii 2021:
1. EXCURSIELOCALA durata 2,5 ORE (Minim 4 adulti)
Excursie cu ambarcatiune tip Catamaran pelacurile si canalele din imprejurimi. Barcagiul va alege traseul cel maipotrivit in functie anotimp, atractiile sezoniere si nivelul apei.
Ore de plecare: 9.00, 11.30, 16.00
2. PADUREA CARAORMAN durata 4-5 ORE (Minim 6 adulti)

Tipul de ambarcatiunecu care se ajunge pana la Caraorman depinde de numarul de persoane inscrise.Padurea Caraorman este vestita pentru frumusetea stejarilor imbratisati deplante agatatoare. Atractia principala este Stejarul Ingenuncheat, cel maibatran si mai mare stejar din Delta Dunarii, cu o circumferinta de patru metrisi o vechime estimata la 400 de ani. Vizita padurii se face cu masini tip safari- contracost ( inclus in tarif), plus taxa de acces in padure - contracost ( inclus in tarif). Se poate servi masa la localnici contracost ( inclus in tarif).

3. MILA 23 durata 5-6 ORE (Minim 6 adulti)
Tipul de ambarcatiune cu care se va face acest traseu depinde de numarul de persoane inscrise. Este unul dintre cele mai complexe si frumoase trasee organizate de noi, se trece prin Lacul Uzlina, Lacul Isac, Brat Sulina, Crisan, Dunarea Veche, Mila 23 (oprire si vizitare sat), Canal Eracle, Lac Radacinos, LacTreiezere, Lac Bogdaproste, Dunarea Veche (marele M).


4. PADUREA LETEA durata 7-8 ORE (Minim 6 adulti)
Tipul deambarcatiune cu care se ajunge pana la Letea depinde de numarul de persoane inscrise. Este opadure de o frumusete unica, cu un aspect subtropical imbinat cu peisajdesertic, este cea mai veche rezervatie naturala din Romania, declarata incadin 1938. Vizita padurii se face cu masini tip safari -contracost ( inclus in tarif), plus taxa de acces in padure - contracost ( inclus in tarif) Se poate servi masa la localnici contraconst ( inclus in tarif).

5. SULINA durata 8 ORE (Minim 6 adulti)
Tipul deambarcatiune cu care se ajunge pana la Sulina depinde de numarul de persoane inscrise. Puncte de atractie in oras sunt Biserica Greaca Sf. Nicolae,Cimitirul, farul. Se poate servi masa la terasele din oras. Exista taxi/microbuze care fac legatura intre oras si plaja de la Marea Neagra. Plaja este amenajata cu sezlonguri si umbrele, sunt 2 terase unde se poate serv imasa. Barcagiul va poate lasa in oras sau la plaja si stabiliti cu el ora deplecare inapoi spre Cormoran Resort, dar nu mai tarziu de ora 17.00.

6. SF. GHEORGHE durata 8 ORE - 160LEI/PERS (Minim 6 adulti)
Tipul de ambarcatiune cu care se ajunge pana la Sf. Gheorghe depinde de numarul de persoane inscrise. Este un oras pitoresc, oprit in timp. Se poate servi masa la terasele din oras. Transferul intre oras si plaja de la Marea Neagra se face cu remorcute amenajate pt transportul pasagerilor tractate de autoturisme, dar nu circula intre 13.00 si 16.00, sau in extra-sezon. Plaja este salbatica,neamenajata si nu se poate servi masa. Barcagiul va lasa in oras si stabiliti cu el ora de plecare inapoi spre Cormoran Resort, dar nu mai tarziu de ora 17.00.

Despre excursii:
- Orice persoana care intra in perimetrul Administratiei Rezervatiei Biosferei DelteiDunarii are obligatia de a plati Taxa de intrare in rezervatie (5 Ron/zi, 15Ron/saptamana, 30 Ron/an) si de a face dovada platii acestei taxe organelor abilitate in control pe teritoriul ARBDD.
- Circulatiacu ambarcatiuni pe teritoriul ARBDD, se desfasoara cu ambarcatiuni inmatriculate si autorizate, conduse de catre conducatori de ambarcatiune cupermis de conducere valabil, de la rasarit pana la apusul soarelui;
Purtarea vestei de salvare este obligatorie in timpul deplasarii ambarcatiunilor; in caz de nepurtare a vestei de salvare, persoana in cauza, dar si conducatorul ambarcatiunii, vor fi amendati de catre organele abilitate de a efectua controalepe teritoriul ARBDD.- Conducatoriide ambarcatiuni sunt capitanii ambarcatiunilor si responsabili de viata dvs. Ei au autoritatea de a schimba traseul, de intrerupere a acestuia, de aconduce mai lent sau mai rapid astfel incat sa se evite orice fel de incident. Va rugam a respecta instructiunile acestora, este in interesul tuturor.
- Din motivede siguranta, copiii de varsta 1-6,99 ani, vor fi tinuti in brate de catre adulti; adultii si copiii au obligativitatea purtarii vestei de salvare pedurata calatoriei. Nu lasati copiii nesupravegheati in timpul excursiei; este responsabilitatea parintilor sau a insotitorilor acestora;


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.