Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Casa de vacanta Bibanu Literat


Descriere

Localizare: Casa de vacant Bibanul Literat este localizata in Sulina, foarte aproape de plaja Sulina si de Marea Neagra.

Descriere camere: Casa de vacanta Bibanul Literat dispune de o capacitate de cazare de 10 camere fiecare camera fiind dotata cu balcon cu uscator de rufe , tv, aer conditionat baie proprie, bucatarie numai pentru turisti cu toate dotarile necesare ( plita cu inductie , cuptor electric, electrocasnice specifice bucatariei , masina de spalat vase , esspresor cafea , cafetiere si french press, vesela, tacamuri, pahare , tot ce este necesar pentru pregatirea in regim propriu a unui mic dejun sau pranz/cina), precum si alte facilitati.
Casa de vacanta mai dispune de o terasa generoasa cu un umbrar rustic de stuf si ofera cadrul perfect pentru o cafea , micul dejun sau masa de pranz/ seara, avand o capacitate de min 24 de locuri la 8 mese .


Facilitati:
Loc de joaca pentru copii.
Paturi suplimentare la cerere , patut pentru copii, scaun pentru copii.
Living-ul generos cu spatii de odihna dar si de lucru are TV dar mai ales o biblioteca generoasa imbiind la relaxare si lectura.
2 toalete de servici la parter. Clientii nostri au la dispozitie o masina de spalat rufe.
Punem la dispozitie prosoape de plaja, umbrele , biciclete .
Pentru cei care iubesc sporturile de apa o colaborare excelenta cu unitate ce promoveaza caiacul si standup paddle, de asemenea excursii in Delta.
Wifi gratuit. Transport din port la casa de vacanta si retur in ziua sosirii/plecarii.Unitatea mai dispune de gratar, unde se poate prepara un barbeque, o terasa si gradina, unde oaspetii se pot relaxa dupa o zi de plaja sau de plimbare pe canalele Deltei Dunarii.

Pentru transfer va rog sa sunati la numarul de telefon 0735156730



Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie