Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GOLDEN BEACH


Descriere

Renovat in anul 2002, Hotelul Golden Beach se caracterizeaza prin servicii excelente, confort si o atmosfera primitoare.Facilitati camere
Hotelul a fost renovat in 2002, si pune la dispozitia turistilor 151 de camere dintre care: 10 camere single, 105 camere duble, 30 triple si 6 camere pentru familii. Camerele sunt dotate cu telefon, TV satelit, A/C individual, frigider, baie (dus/WC), balcon sau terasa.

Facilitati hotel
Hotelul pune la dispozitia turistilor receptie 24 ore, taverna-snack bar “Pergola” pe plaja, bar-patiserie in receptie, lobby, piscina pe acoperis si bar la piscina (umbrele si sezlonguri gratuit), supermarket, pizzerie, masa de billiard, masa ping-pong, salon TV sat. Servicii(la cerere, contra cost): asistenta medicala(24 ore) , baby-sitting, masaj, sporturi nautice.

Localizare
Hotelul Golden Beach este situat in cea mai mare si cea mai animata statiune din Creta – Hersonissos, in imediata apropiere a plajei si la doar 500 m de centru si de parcul de distractii(water park).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.