Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PILOT BEACH RESORT


Descriere

Facilitati camera
Clientii se pot bucura de atmosfera intima a bungalow-urilor de la Pilot Beach Resort, amplasate in mijlocul naturii, inconjurate de gradini pline de verdeata. Toate cele 450 bungalow-uri ale resortului pun la dispozitie: aer conditionat, baie cu marmura, uscator de par, telefon, TV satelit, frigider, seif.

Facilitati hotel
Hotelul dispune de o plaja privata, premiata cu Blue Flag, datorita calitatii apei, sigurantei, confortului si infrastructurii; plaja pune la dispozitia turistilor facilitati de practicare a windsurfingului, water ski, barci cu pedale, canoe, etc. Pilot Beach dispune de 4 piscine exterioare, care au, in total, o suprafata de 2800 mp. Piscina principala are forma unei lagune si are o mica insulita si un spatiu dedicat copiilor. Oaspetii primesc sezlonguri si prosoape gratuite la piscine. Hotelul dispune, de asemenea, de o piscina interioara incalzita. Pilot Beach pune la dispozitia turistilor sai 3 baruri si 4 restaurante: restaurantul principal – Kronos, unde se servesc feluri din bucataria mediteraneana si internationala, restaurantul Adriani – cu specific grecesc, Restaurantul Trattoria – care serveste preparate italienesti si taverna Gialos, bazata pe gastronomia greceasca. Printre facilitatile oferite de hotel se mai numara: Olive Spa, teren de tenis, volei pe plaja, atelier de arta, tenis de masa, masa de billiard, animatie pentru adulti si copii, mini club, biblioteca, mini cinema, internet point, magazine de bijuterii, salon de infrumusetare, mini market.

Localizare
Hotelul este amplasat pe tarmul de nord – vest al Cretei, in golful Almyros, in apropiere de pitorescul sat de pescari Georgioupolis, la jumatatea distantei dintre Chania si Rethymno, intr-un cadru de o deosebita frumusete naturala.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.