Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Annas House Apts


Descriere

LOCALIZARE
Situata in satul pitoresc de pescari Georgioupolis, pe coasta de nord-vest a Cretei, Grecia.
La jumatatea distantei dintre Chania (25 minute distanta) si Rethymno (15 minute distanta), printre peisaje de o frumusete de neegalat si aproape de sate traditionale bine cunoscute, precum Vamos si Kournas

FACILITATI
Annas House este un complex linistit cu camere confortabile, apartamente si vile situate in cea mai linistita zona din Georgioupolis, in regiunea Apokoronas (Chania).
Oaspetii de la Annas House se bucura de atmosfera calda intr-un cadru deosebit de frumos. Stilul arhitectural al complexului hotelier consta din apartamente si vile, amplasate in jurul piscinei si pe malul raului, inconjurate de gradinile frumoase, dand o atmosfera de sat.

RESTAURANT
Oaspetii isi pot incepe ziua cu un mic dejun tip bufet de casa, realizat cu produse locale. Ulterior, oaspeii pot savura o bautura racoritoare sau un cocktail la cafe-barul de langa piscina.

CAMERE
Ofera unitati de cazare complet echipate, cu balcon spatios mobilat. Este inconjurat de un teren amenajat si are o piscina mare cu terasa.
Annas House ofera apartamente moderne si elegante, cu aer conditionat. Fiecare are o bucatarie spatioasa, cu zona de luat masa. Camera de zi este dotata cu TV cu ecran plat cu canale prin satelit.
APARTMENTS-Apartamentele de lux pot gazdui pana la 4 persoane. Unele apartamente sunt dezvoltate la parter, iar unele la primul etaj.
VILLAS-Vilele de lux pot gazdui pana la 6 oaspeti in 90 mp. Designul interior in plan deschis si spatiile mari ofera confort si relaxare. O veranda frumoasa langa gradina si langa piscina, cu vedere la munte.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.