Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Akoya Resort


Descriere

Hotelul Blue Resort oferă o piscină in aer liber cu terase spațioase, precum și vedere panoramică la Marea Cretei și la orașul Rethymnon. Are un restaurant pe acoperiș și un bar la piscină. Se află la mai puțin de 800 de metri de plaja Adelianos Kampos.

Toate camerele sunt decorate in culori naturale de pămant și includ aer condiționat și balcon sau terasă cu vedere la mare, la grădină sau la piscină. Facilitățile includ TV, radio și uscător de păr.

Micul dejun tip bufet este disponibil la restaurantul principal de la Akoya Resort - All Inclusive. Barul Aqua Marina de la piscină este locul perfect pentru cocktailuri revigorante. Pentru divertismentul dumneavoastră, hotelul organizează nopți grecești cu muzică tradițională.

Zona Adelianos Kampos se află la doar 6 km de orașul Rethymnon. Aeroportul Internațional Heraklion este situat la 63 km de Akoya Resort - All Inclusive.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.