Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Facilitatile de cazare ale hotelului sunt caracterizate prin eleganta, bun gust si utilitate. Camerele spatioase si puternic luminate natural sunt gandite sa asigure confortul oaspetilor indiferent de durata sejurului.
Capacitatea totala de cazare a Hotelului Clermont este de 212 locuri dispuse in 106 camere. Structura diversificata este menita sa satisfaca cele mai variate solicitari:
  • 66 de camere standard twin, majoritatea cu balcon
  • 12 camere standard matrimoniale
  • 10 camere executive cu pat matrimonial
  • 15 apartamente Junior Suite cu pat matrimonial i canapea neextensibila
  • 2 apartamente Senior Suite (dormitor cu pat matrimonial, dormitor cu doua paturi, living, o baie)
  • 1 apartament Prezidenial (doua dormitoare cu pat matrimonial, living, o baie, terasa)
Facilitati standard incluse: sistem de acces in camera pe baza de cartela, climatizare, baie cu du si/sau cada, telefon in baie, alimentare 110 V, uscator de par, halate de baie, papuci de casa, minibar, seif, TV LCD/LED.
Hotel Clermont ofera o gama larga de facilitati si servicii pentru relaxarea corpului si a mintii. Starea de bine este completata de linistea placuta a naturii, de aerul foarte curat din zona si de diferitele metode de relaxare activa disponibile la hotel.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie