Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Repartititia camerelor pe Hotel Covasna sau Cerbul se face la receptie in momentul cazarii. Hotelul este situat in centrul statiunii, la 3 km de gara.
Hotelul COVASNA este format din 2 corpuri: corp A, nerenovat (camere single, camere duble) si corp B, renovat (camere single, camere duble, apartament).
Descriere facilitati:
Tratament: baza de tratament proprie dotata cu sauna, sala de gimnastica, jaccuzi, electroterapie, kinetoterapie, hidroterapie, laborator personal medical specializat, serviciu de asistenta medicala permanent. Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif pentru turist neasigurat iar turistul va fi obligat sa achite diferenta la receptie.
Servicii masa:
- se acorda in unitatea restaurant Covasna, in sistem fisa cont.
Facilitati copii:
(in camera cu 2 adulti): - copiii intre 0 si 12 ani au gratuitate la cazare (in cazul in care nu se solicita pat suplimentar)

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.