Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Info hotel: Conacul Benke este o locatie care imbina confortul unui hotel de lux cu flexibilitatea caracteristica pensiunilor, oferind spatii comune si cazare in camere elegante, restaurante si locuri de luat masa exclusiviste pentru cine romantice sau de afaceri, sali de sedinte si conferinte pentru business, team buildinguri, evenimente corporate, lansari, o locatie ideala pentru relaxare si petrecere a timpului liber in zona de spa & wellness. Puteti sa va plimbati in mijlocul naturii, sa va plimbati cu bicicleta, sau sa va bucurati de plimbarile cu trasura sau sania, ce se pot organiza la cerere.
Conacul Benke dispune de spatii comune si camere elegante, acestea fiind totodata una din cele mai exclusiviste spatii de cazare destinate turismului de inalta clasa din zona. Pensiunea este amenajata intr-o cladire construita in stil clasicist la inceputul secolului XIX, si o anexa a acesteia. Conacul Benke este o cladire protejata de Consiliul Judetean Covasna ridicata probabil in jurul cumpenei dintre secolele XIX. si XX., foarte probabil prin modificarea unei structuri existente anterior. Cornisa si ancadramentele ferestrelor fatadei principale simetrice sunt marcate cu ornamente din tencuiala bogat profilata caracteristica locuintelor nobiliare secuiesti de la inceputul secolului trecut.


Camere: Pensiunea dispune in total de 36 de locuri de cazare, cu posibilitatea de a introduce in camere paturi suplimentare la cerere, dispuse in:
- 6 camere (20-22 mp) cu pat matrimonial (160*200 cm) cu fotoliu extensibil;
- 5 camere (20-21 mp) double/twin (90*200 cm) aranjat in functie de cererea clientului cu posibilitatea de a introduce pat suplimentar la cererea clientului;
- 1 camera deluxe cu pat King Size (200*200 cm);
- 2 suite (pat matrimonial 160*200 cm in dormitor + canapea extensibila in living);
- 1 apartament cu living si 2 dormitoare (1 dormitor cu pat matrimonial 160*200 cm + 1 dormitor cu doua paturi 90*200 cm);
Dotarile camerelor amenajate cu mobilier stil au menirea sa multumeasca toate gusturile oamenilor cu pretentii, dispunand si de: acces internet wired/wireless; aer conditionat cu control individual; TV cu cablu; fotoliu/canapea extensibila; fier si masa de calcat in fiecare camera; frigider/minibar si telefon fix.


Servicii de masa: Conacul Benke are 2 restaurante amenajate rafinat, care ofera o gama larga de specialitati din zona, precum si preparate din bucataria romaneasca si internationala, si un minimum de preparate dietetice. Barul Conacului Benke situat in subsolul cladirii serveste bauturi, cafea si produse de patiserie la comanda. In gradina de vara a Conacului Benke te poti relaxa in mijlocul naturii, sau poti organiza diferite petreceri cu gratar, bere, sau mancaruri traditionale comandate de la bucatarie si vinuri alese.


Servicii gratuite: Receptie 24/7, acces la sali de conferinta si sedinta cu rezervarea prealabila a salii dorite pentru fiecare zi, acces wellness (piscina, minipiscina, sauna, sala fitness) halate de baie si papuci, loc de parcare (parcare acoperita), dvd playere, jocuri de la receptia hotelului (rummy, sah, table, carti), comenzi taxi, informatii turistice, acces internet wireless in camera si zonele publice (receptie, terasa),primire/inmanare corespondenta, acces la tenis de masa si masa minifotbal, room service (7-23), diferite comisioane: (procurari bilete de tren si avion si alte mijloace de transport, transport pensiune-gara).


Servicii cu plata: Masaje de relaxare, detoxifiere, drenaj limfatic, revitalizare si tratamente anticelulitice, tratamente faciale si de reintinerire a pielii, solar, serviciu de spalatorie si calcatorie.


Acces animale: Nu este permis accesul cu animale de companie.


Atractii in zona: Dealul Pivnitele Mari, Lacul Moacsa, Siclaul (Planul inclinat), Cascada de sub Siclau, Cetatea Zanelor.


Facilitati copii: Copii cu varsta pana la 3 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si mic dejun, pentru copiii cu varsta mai mare de 3 ani sau adult se achita 50% din valoarea unui loc de cazare.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie