Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Impact G


Descriere

Hostel IMPACT G*** ofera conditii excelente de cazare in centrul statiunii tineretului - Costinesti.

Descriere camere:
Dotari camere: aer conditionat, TV, frigider, baie cu dus, balcon, pardoseala din gresie, plasa de insecte.
Descriere facilitati:
Dotari generale: parter si 5 etaje, curte interioara. Servicii: incluse in tarif: transmiterea de mesaje, trezirea turistilor, pastrarea obiectelor de valoare, informatii turistice, comenzi taxi, pastrare bagaje. Cu plata: inchiriere jocuri distractive, biliard. Nu se accepta animale de companie.
Locatie:
Hostelul este situat la aproximativ 100 m de mare. Plaja: larga, nisipoasa, intrare în mare cu pietricele si usor abrupta.
Servicii masa:
se acorda in unitatea restaurant REGAL, in sistem bonuri valorice. Valoarea mesei cuprinsa in catalog este: Mic dejun = 20.00 Lei / zi / persoana; Pranz = 40.00 Lei / zi / persoana; Cina = 30.00 Lei / zi / persoana. Servicii masa copii: - copiii 0- 10 ani neimpliniti 50% din tariful pentru un adult; - copiii peste 10 ani 100% tarif adult.
Facilitati copii:
(in camera cu 2 adulti): - maxim 1 copil cu varsta cuprinsa intre 0- 9.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar sau daca se doreste un pat suplimentar se achita 50% din valoarea unui loc de cazare; - 1 copil peste 10 ani achita 50% din valoarea unui loc de cazare cu pat suplimentar asigurat; Se accepta un singur pat suplimentar in camera dubla.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.