Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

VOLGA (Adults Recommended)


Descriere


Descriere HOTEL VOLGA:
Hotelul este situat aproape de plaja, in centrul statiunii, aproape de gara de Calella si ofera servicii de incredere, fiind alegerea ideala pentru familiile cu copii.

Tip masa:
Mic dejun, Demipensiune, Pensiune completa.

Localizare HOTEL VOLGA:
Hotelul este situat la 150 de metri de plaja cu nisip auriu, amenajata cu sezlonguri si umbrele si la 60 km de Aeroportul El Prat din Barcelona.

Dotari camera:
HOTELUL VOLGA dispune de camere double/twin, dotate, aer conditionat, telefon, TV satelit, seif, minibar, baie proprie cu uscator de par, balcon.

Facilitati HOTEL VOLGA:
Hotelul VOLGA dispune de 164 camere, un restaurant cu preparate internationale, bar, beach bar, piscina exterioara, sezlonguri la piscina, receptie 24/h, casa de schimb, camera de bagaje, spalatorie, internet Wi-Fi, lift, salon TV, muzica live, tenis de masa, billiard, darts, facilitati pentru intalniri/banchete, servicii turistice.


Alte informatii:
  • Hotelul nu accepta animale de companie.
  • NUI Beach Club un loc cu atmosfera 100% mediteraneana, unde oaspetii hotelului, care au optat pentru tipul de camera Premium Superior, beneficiaza de tarife reduse;
  • Hotelul nu dispune de parcare!

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.