Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Casablanca Suites - Adults Only


Descriere

Descriere: Casablanca Suites este un complex de 15 studiouri elegante renovate complet in 2009. Hotelul dispune de facilitatile de la Safari Aparthotel situat alaturi (receptie, piscina in aer liber cu o cada cu hidromasaj, terasa la soare si sezlonguri ). Este inconjurat de hoteluri, restaurante, puburi si magazine.
Localizare: Casablanca Suites este localizat in Calella, la minute de statia de autobuz, la 500 m de centru orasului, la 15 minute de gara si la 55 km de Barcelona.
Plaja: Casablanca Suites este situat la 200 m de plaja Calella.
Dotari camere: Casablanca Suites consta in 15 studiouri decorate elegant, dotate cu aer conditionat, seif, wi-fi, TV satelit, fier de calcat, facilitati pentru preparat cafea si ceai, baie, uscator de par si bucatarie complet echipata.
Facilitati hotel: Casablanca Suites ofera clientilor sai restaurant cu terasa, pub cu muzica live si seri karaoke, biliard, darts, schimb valutar, piscina si receptie 24 de ore (la Safari Aparthotel de vis-a-vis).
Pagina web: https://www.only-apartments.com/calella/casablanca-suites-adults-only-special-couples-705967


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.