Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Divani Corfu Palace (Kanoni)


Descriere

Descriere:

De peste 50 de ani, hotelurile Divani sunt sinonime cu ospitalitatea greceasca, lux si confort. Asezarea hotelului ofera o escapada completa si va permite sa experimentati si sa vedeti cea mai frumoasa parte a insulei. Personalul hotelului este eficient, amabil si dedicat.



Localizare:

Hotelul este situat pe peninsula Kanoni, la doar 3 km de centrul orasului Corfu si este inconjurat de o vegetatie bogata, iar aeroportul se afla la o distanta de 2 km.



Dotari camere:

Camerele de la Divani Palace au majoritatea cu vedere la mare si la gradina sunt dotate cu mobilier modern, aer conditionat, TV prin satelit, minibar.



Facilitati hotel:

Restaurantul principal serveste mancaruri grecesti si internationale. Restaurantul Laguna Pool este locul ideal in care puteti savura bauturi si gustari si puteti admira apusul de soare. Micul dejun se serveste la terasa cu vedere la golf. Printre alte facilitati enumeram piscina, piscina pentru copii, loc de joaca, centru fitness bine echipat.



http://www.divanis.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.