Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Alegeti acest hotel pentru o vacanta perfecta intr-un cadru minunat cu o panorama deosebita. Peisajul si sentimentul de intimitate ofera o atmosfera de relaxare pe care o puteti gasi doar la „Costa Blue”



Localizare: situat la 12 km de Corfu town, la 500 m de Benitses, si la 30 m de plaja, acest hotel asigura o vacanta perfecta, in cel mai frumos decor, cu vederi magnifice la mare.



Dotari camere: toate camerele sunt suite spatioase, luxoase, cu verande proprii si vedere la mare si sunt dotate cu: aer conditionat, TV, frigider, seif, uscator de par, balcon.



Toate suitele standard prevad un spatiu de living pentru confort extra despartit de dormitor printr-o usa. In living exista si o canapea extensibila. In ambele camere exista TV. Suitele superioare sunt compuse din doua dormitoare separate de usa.



Facilitati: piscina mare cu piscina separata pentru copii, restaurant bufet, 2 baruri, spatiu de joaca pentru copii, umbrele, sezlonguri.



www.holidays-corfu.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie