Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Corfu Chandris Villas


Descriere



Este situat in zona stațiunii Dassia, la numai 10 minute de mers cu mașina pana in centrul orasului Corfu. Destul de aproape de toate sit-urile importante care reflecta istoria fascinanta și cultura orașului Corfu.
Distante:

Aeroportul Internațional Corfu, 'Ioannis Kapodistrias': 11 km cu taxi, 20 min

Corfu Town: 11 km - cu taxi: 15 min
Port Corfu: 10 km - cu taxi: 15 min

Hotelul are plaja privata, acesta ofera 213 de camere spațioase, renovate in cladirea principala, toate cu balcoane, 28 bungalouri și 36 de vile, toate situate in gradinile complexului.


Facilitati camere: aer condiționat, balcon sau terasa, mini bar,TV prin satelit, wifi, seif digital, uscator de par.

Facilitati si servicii hotel:

Camere nefumatori, Centru spa, Club House si loc de joaca supravegheat pentru copii

Sala de conferinte (capacitate de maxim 400 pers),4 piscine exterioare + 1 piscina pentru copii, 2 restaurante cu terasa,Meniu special copii si catering pentru persoanele care au diabet,Parcare gratuita,Centru pentru sporturi de apa, Cinema ,2 jacuzzi exterioare,3 baruri la piscina,Beach bar,Room service

Oaspetii beneficiaza de Welcome Package :o sticla de vin, o sticla de apa, fructe, flori, set baie Apavita, halate de baie si papuci, prosoape de baie, sezlonguri si umbrele gratuite, WIFI gratuit.



Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.