Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CORFU CLUB APARTHOTEL


Descriere


Descriere: Acest hotel se afla in inima orasului Gouvia si este dotat cu o sauna, o piscina pentru copii si o piscina de exterior. Acest hotel dispune de o parcare gratuita, o sauna si check-in/check-out expres.

Camerele hotelului au fost renovate in anul 2010 si dispun de un frigider, o chicineta si un mini bar. Bucurându-se de un cadru relaxat, barul din incinta hotelului ofera calatorilor o gama larga de bauturi i aperitive de calitate superioara.


Localizare: Hotelul se afla la 10 km de aeroport, 8 km de port, 9 km de orasul Corfu, 1 km de plaja Gouvia, 500 de metri de centrul satului Gouvia si la 100 de metri de statia de autobuz.


Facilitati hotel: receptie deschisa nonstop, internet wireless, babysitting, inchiriere masini, doctor 24h, kit de prim ajutor, seif, prosoape de plaja, serviciu de curatatorie, serviciu in camera, bar/salon, aer conditionat, camere pentru nefumatori, mini - bar, frigider, televiziune prin cablu/satelit, bucatarie/ chicineta, filtru de cafea / ceainic, uscator de par, televizor, dus, cafenea/cofetarie, piscina, birou de turism, sauna, gradina, terenuri de joaca pentru copii, baie de aburi, piscina pentru copii, piscina descoperita


Dotari camere: dus, telefon, balcon/terasa, aer conditionat, frigider, uscator de par, TV prin satelit, internet wireless, aparat de cafea, papuci de baie


Plaja: Hotelul este situat la 1 km de plaja Gouvia.


Website: www.corfuclub.gr/


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.