Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CNIC GEMINI HOTEL (Messonghi) (C)


Descriere

Descriere: Aceasta este o statiune de familie care ofera 3 optiuni de cazare diferite dotate pentru toate nevoile. Oaspetii pot alege dintre 123 de camere duble moderne si de familie, toate cu aer conditionat gratuit, Wi-Fi, TV prin satelit si un balcon sau o terasa mobilata. In plus, un restaurant, 2 baruri, o piscina cu o sectiune separata pentru copii, un miniclub sezonier si de asemenea, sunt oferite mai multe facilitati sportive pentru petrecerea timpului liber al oaspetilor.
Localizare: Hotelul CNIC Gemini de 4 stele se mandreste cu o locatie excelenta pe malul marii, pe plaja Messonghi si aproximativ 25 km de aeroportul international din Corfu.

Dotari camere: Toate unitatile de cazare ofera urmatoarele: aer conditionat/incalzire individual (gratuit), seif (in plus contra cost), Wi-Fi (contra cost), telefon direct, TV LCD (canale prin satelit), frigider (gratuit), facilitati pentru prepararea de cafea si ceai, baie privata cu dus sau cada, uscator de par, articole de toaleta, balcon/terasa, trezire serviciu, serviciu de menajera (6 zile pe saptamana), schimbare de prosoape (de 3 ori pe saptamana), schimbarea lenjeriei (de 2 ori pe saptamana).

Facilitati hotel :Receptie 24 de ore, hol, camera de bagaje, lift, schimb valutar, camera TV prin satelit, Wi-Fi in zona holului (gratuit), piscina (10:00-18:00), sezlonguri si umbrele (gratuit la piscina, cu cost suplimentar la plaja), prosoape de piscina/plaja (contra cost), gradina, parcare la fata locului (gratuit), animatie, trus de prim ajutor, medic de garda (contra cost).

Web site: https https://gemini.cnichotels.com/
Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.