Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Ramada by Wyndham


Descriere

Descriere hotel: Hotel Ramada este un hotel nou, inaugurat in anul 2017. Este amplasat langa Satul de Vacanta si la 5 minute de mers pe jos de plaja, Hotel Ramada este o varianta potrivita atat pentru turismul de relaxare si odihna, cat si pentru turismul de afaceri.
Cladirea hotelului Ramada este o constructie noua si moderna, si de aceea interioarele sunt spatioase, camerele duble fiind in acest moment cele mai spatioase camere de acest gen din statiune, cu o suprafata de 42 mp.
Pe langa spatiile de cazare, Hotel Ramada detine, pentru servirea mesei, un restaurant cu meniu international mediteranean, iar clipe de relaxare, doua baruri, unul situat la parter, si unul la etajul opt al hotelului, care, datorita pozitionarii, ofera niste privelisti spectaculoase.
Pentru segmentul corporate, Hotel Ramada are in dotare mai multe sali de evenimente si sedinte, dotate modern.

Dotări hotel : 170 spatii de cazare camera duble standard, camera executive, apartament , apartament prezidential, restaurant, bar, sală de conferinte si parcare.


Dotări camere: Camere del uxe 38 mp - seif - telefon direct, programe locale si internationale prin cablu, televizor LCD/LED, mini-bar, uscator de par, fier si masa de calcat, acces gratuit la internet de mare viteza prin cablu si wireless, baie cu dus/cada, uscator de par, fier de calcat, masa de calcat, papuci, halat, aer conditionat etc.Junior suite - format din dormitor cu pat matrimonial si living cu canapea extensibila, chicineta, 50 mp.
Suite room - formate din dormitor cu pat matrimonial si living cu canapea extensibila, chicineta, 2 grupuri sanitare, 80 mp.
Apartamente 120 mp formate din living (canapea extensibila) si dormitor, chicineta, 2 grupuri sanitare. Au aceleasi dotari ca si camera duble.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.