Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL CAPITOL


Descriere

Hotel CAPITOL, situat intr-o curte linistita ofera servicii de cazare in centrul orasului Cluj Napoca la tarife avantajoase.
Hotel CAPITOL este locul ideal de cazare în Cluj daca va aflati intr-o calatorie de afaceri, daca sunteti in vacanta, fie ca sunteti singur, cu partenerii de afaceri, sau cu familia.

Descriere camere:
Dotari camere: aer conditionat, TV, minibar, seif, baie cu dus, internet, uscator de par, telefon.

Numar total camere: 20
Single: 5
Duble: 15 - 7 camere cu doua paturi si 8 camere cu pat matrimonial.

Descriere facilitati:
Dotari generale: parcare proprie, internet, pastrare obiecte de valoare, camera de bagaje, aer condtionat.
Servicii: servicii de catering, spalatorie, calcatorie, fax/copiator.

Locatie:
Hotelul CAPITOL este situat la cateva minute de mers pe jos fata de principalele institutii publice, banci, spitale si clinici.

Atractii turistice:
Gradina Botanica Alexandru Borza si Muzeul Botanic, Parcul Etnologic Romulus Vuia, Cetatea Clujului, Cetatuia, Casa Monetariei, Primaria, Prefectura, Teatrul National Lucian Blaga si Opera Romana, Teatrul si Opera Maghiara de Stat, Universitatea Babes-Bolyai, Ruine de constructii romane, Muzeul Etnografic al Transilvaniei, Muzeul de Arta Cluj-Napoca, Muzeul Zoologic, Muzeul Universitatii, Muzeul de Minerologie, Muzeul National de Istorie a Transilvaniei, Vivariul, Colectia de Istorie a Farmaciei, Bastionul Croitorilor, Muzeul de Speologie Emil Racovita.

Politici:
Check-in: incepand cu ora 13:00.
Check-out: pana la ora 12:00.

Servicii masa:
Micul dejun se acorda in salonul de mic dejun.

Facilitati evenimente:
Salonul de mic dejun poate fi transformat intr-o sala cu capacitate de 30 locuri dotata cu: videoproiector, ecran de proiectie, flipchart.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.