Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Vila Twins ofera cazare in Brasov in apartamente de 4 stele. Vila Twins este locul perfect pentru tine atunci cand calatoresti in interes de serviciu sau esti in vacanta alaturi de cei dragi.
Situata la 5 minute de centrul orasului, Vila Twins ofera posibilitatea de a vizita cele mai frumoase obiective turistice din Brasov si din imprejurimi, dar si a fii aproape de centrul de afaceri al orasului. Fiecare apartament este format dintr-un dormitor mare, o camera de zi si o bucatarie utilata cu toate electrocasnicele necesare.
Vila dispune de propria curte pentru parcare, monitorizata cu camere video pentru siguranta dvs. Este locul ideal pentru a veni cu familia deoarce vila dispune de propria curte unde copiii se pot juca, fiind usor de supravegheat. Accesul in curtea interioara a vilei, in parcare, cat si in vila se face electronic ( pe baza de telecomanda ) pentru a oferi siguranta 100% clientilor nostri.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.