Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Perla Ciucasului


Descriere

Grand Hotel Perla Ciucasului***se afla in imprejurimile Brasovului, in localitatea Tarlungeni, la doar 10 km de Brasov, cu ape de izvor din Muntii Ciucas, lac si aer curat, hotelul fiin inconjurat de munti impaduriti..


Situat intr-o splendida zona, o oaza de liniste si armonie cu ape de izvor din Muntii Ciucas, aer curat înconjurat de dealuri, munti si paduri pe o intindere de 32 Ha, Complexul Grand Hotel Perla Ciucasului reprezinta alegerea potrivita, oferindu-va conditii ideale pentru un sejur de neuitat.



Rafinamentul decorului, calitatea dotarilor, amenajarea interioara deosebita, profesionalismul si amabilitatea personalului, serviciile impecabile sunt motivele de a deveni clientul acestui complex modern.


Toate camerele sunt dotate cu baie proprie cu uscator de par, TV cablu (peste 60 canale), aer conditionat, minibar, seif si telefon international, acces cu card. O parte din camere dispun de jacuzzi.



Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.